Βάγγος:Επικοινωνιακές τακτικές της κυβέρνησης

Βάγγος:Επικοινωνιακές τακτικές της κυβέρνησης

 

«Για επικοινωνιακές τακτικές» της κυβέρνησης απέναντι στους αγρότες έκανε λόγο μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real Fm, ο συντονιστής των αγροτών στο μπλόκο της Βοιωτίας, Γιάννης Βάγγος.

«Μόλις έμαθαν ότι θα βγούμε με τα τρακτέρ στους δρόμους, βγήκαν και έδωσαν χρήματα για επικοινωνιακούς λόγους», τόνισε ο κ. Βάγγος, προσθέτοντας ότι «εμείς ζητάμε αυτό ότι ισχύει για ολόκληρη την Ευρώπη και όχι αφορολόγητο».

«Ζητάμε αυτό που λέει και η τρόικα και τους βοηθάμε να πάνε τα πράγματα προς τα εκεί όσον αφορά στον αγροτικό τομέα. Εκείνοι όμως πετάνε το μπαλάκι στην εξέδρα», υπογράμμισε.

Ο Γιάννης Βάγγος ανέφερε ότι η πρόταση της κυβέρνησης για τα κόκκινα δάνεια ικανοποιεί τους αγρότες, ωστόσο συμπλήρωσε ότι «τα δάνεια αυτά έχουν ήδη χρυσοπληρωθεί στους δικηγόρους».

«Η εισήγηση του μπλόκου των Βοιωτών μετά τις προτάσεις της κυβέρνησης είναι για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων. Δεν μπορούμε άλλο να μας κοροϊδεύουν. Όταν μας μιλήσουν ειλικρινά, θα τους απαντήσουμε ειλικρινά», κατέληξε ο κ. Βάγγος.

 

Ακούστε το ηχητικό:

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ