Τρόμος στην Καστοριά – Πήγαν τουαλέτα και δεν φαντάζεστε τι πετάχτηκε από τη λεκάνη

Τον τρόμο σε μία ολόκληρη γειτονιά στην Καστοριά σκόρπισε ένα μινκ το οποίο έψαχνε διέξοδο από την… τουαλέτα, καθώς είχε καταφέρει να εισχωρήσει στο κεντρικό δίκτυο αποχέτευσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μινκ εντοπίστηκε αρχικά σε μπάνιο ισόγειου σπιτιού.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική και σύμφωνα με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο από την Εταιρεία Προστασίας Περιβάλλοντος Καστοριάς που μετέβη στο σημείο, οι πυροσβέστες προσπάθησαν να το εντοπίσουν ψάχνοντας εξονυχιστικά το μικρό μπάνιο, αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν ίχνη πουθενά, «λες και το είχε καταπιεί κάτι».

«Εμένα μού προξένησε ενδιαφέρον η αναφορά του πυροσβέστη ότι ήταν βρεγμένο, ενώ νερά δεν υπήρχαν πουθενά στο μπάνιο» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Καστοριά Μινκ τουαλέτα

Λίγη ώρα μετά, ακολούθησε δεύτερο τηλεφώνημα που αφορούσε την ίδια γειτονιά, αλλά αυτή τη φορά ήταν τρία σπίτια πιο κάτω. Μία κυρία πηγαίνοντας στο μπάνιο της, είδε ένα ζωάκι να βγαίνει από τη λεκάνη της τουαλέτας και να κάνει βόλτες στο μπάνιο.

«Εδώ πρέπει να κατανοήσουμε ότι το μινκ έφυγε απ’ το ένα σπίτι, κατέβηκε στο κεντρικό δίκτυο αποχέτευσης και ξανά μπήκε σε οικιακό δίκτυο», τονίζει ο κ. Παναγιωτόπουλος προσθέτοντας ότι η ιδιοκτήτρια του δεύτερου σπιτιού κατάφερε να κρατήσει την ψυχραιμία της βλέποντας το ζώο να ξεπροβάλλει από τη λεκάνη και να πηδάει έξω, και κατέβασε το καπάκι για να μην ξαναφύγει, κλείνοντάς το έτσι μέσα στον χώρο.

Οι πυροσβέστες κατάφεραν να συλλάβουν το μικρόσωμο ζώο με την ευχή όλων να πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό. Πάντως, όπως εκτιμά ο κ. Παναγιωτόπουλος, «πιθανότατα τα μινκ μπορούν να μπουν και να σκαρφαλώσουν στο αποχετευτικό, αφού υπάρχουν υπολείμματα στα τοιχώματα», προτείνοντας σε όλους καλού- κακού, πριν από τη χρήση της τουαλέτας, «να τραβούν το καζανάκι».

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.