Τροχαίο στο Πόρτο Ράφτη: «Δεν είναι καθόλου καλά, οι γιατροί μας είπαν ότι δεν επιστρέφει» – Συγκλονίζει η μητέρα της 22χρονης συνοδηγού

Συγκλονίζει η μητέρα της 22χρονης, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά στο φρικτό θανατηφόρο τροχαίο που συνέβη το βράδυ της Δευτέρας (8/4) στο Πόρτο Ράφτη.

Η 22χρονη ήταν η συνοδηγός του οχήματος που οδηγούσε ο 27χρονος, ο οποίος έχασε την ζωή του. Η νεαρή γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο ΚΑΤ και δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Η μητέρα του κοριτσιού, που αγωνιά στο πλευρό της στο νοσοκομείο, μίλησε στην εκπομπή TLive και αποκάλυψε όσα της έχουν πει οι γιατροί για την κατάσταση της υγείας της 22χρονης. «Θα μπει στην Εντατική, έκανε ένα χειρουργείο στον εγκέφαλο. Δεν είναι καθόλου καλά, οι γιατροί το χαρακτήρισαν μη αναστρέψιμο. Δεν ξέρω. Θα την κρατήσουν διασωληνωμένη στην Εντατική, επειδή λειτουργούν τα υπόλοιπα όργανά της. Μας είπαν ότι δεν επιστρέφει. Δεν μίλησαν για βλάβη. Για δρόμο χωρίς γυρισμό μας μίλησαν», ανέφερε η μητέρα της νεαρής γυναίκας.

Ακαριαία έχασε την ζωή του ο 27χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, που προσέκρουσε πάνω σε στάση λεωφορείου, μετά σε δύο κολόνες και στη συνέχεια ντεραπάρισε. Όπως λένε άνθρωποι που τον γνώριζαν, πριν από τρία χρόνια είχε γλιτώσει από σφοδρό τροχαίο που είχε με την μηχανή του. «Όλο το Μαρκόπουλο είναι συντετριμμένο», λέει ένας φίλος του.

Στην εκπομπή μίλησε για την 22χρονη και η Κλωντιάνα από το «Dancing with the stars», που είναι η καθηγήτρια χορού της 22χρονης. «Είναι ένα εξαιρετικό παιδί, πολύ πρόθυμη, πολύ εργατική. Χαμογελαστή, πάντα με το χαμόγελο και τον καλό λόγο. Ένα εξαιρετικό παιδί, έχουμε σοκαριστεί. Είναι δυνατή και θέλω να πιστεύω ότι θα βγει νικήτρια απ’ αυτό. Ένα παιδί με φως», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

Το βίντεο-σοκ από το σφοδρό τροχαίο

Νωρίτερα, είδε το φως της δημοσιότητας ένα βίντεο ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο που συνέβη χθες το βράδυ (Δευτέρα, 8/4) στο Πόρτο Ράφτη.

Το βίντεο από κάμερα ασφαλείας ενός καταστήματος, κατέγραψε την στιγμή του σφοδρού τροχαίου, με θύμα έναν 27χρονο. Το όχημα που οδηγούσε ο 27χρονος έπεσε με ταχύτητα πάνω σε μία στάση λεωφορείου και στη συνέχεια «καρφώθηκε» σε δύο κολόνες και ντεραπάρισε.

Ο οδηγός του οχήματος έχασε ακαριαία την ζωή του, ενώ σοβαρά τραυματισμένη απεγκλωβίστηκε η 22χρονη συνοδηγός, η οποία νοσηλεύεται στο ΚΑΤ και δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Το τροχαίο συνέβη στη Λ. Πόρτο Ράφτη, στο ρεύμα προς Μαρκόπουλο. Ήταν τόσο σφοδρή η πρόσκρουση που χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής με 7 πυροσβέστες και 3 οχήματα για να απεγκλωβιστούν οι επιβαίνοντες από τα συντρίμμια.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο που μετέδωσε το Mega:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ