Πόρτο Ράφτη: 27χρονος ο νεκρός του τροχαίου – Σε δύο κολόνες και μία στάση λεωφορείου προσέκρουσε το αυτοκίνητο

Ένας 27χρονος είναι ο νεκρός του τροχαίου που έγινε το βράδυ της Δευτέρας στο Πόρτο Ράφτη. Η 22χρονη συνοδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένη, δίνοντας μάχη για τη ζωή της.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, irafina.gr, ήταν γύρω στις 23:30 τη Δευτέρα όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το όχημα να εκτραπεί και να «καρφωθεί» σε δύο κολόνες και σε μία στάση λεωφορείου.

Για τον απεγκλωβισμό των δύο ατόμων χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που έσπευσε στο σημείο με επτά πυροσβέστες και τρία οχήματα.

Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν έναν άνδρα χωρίς τις αισθήσεις και μία γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη που με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Στην ανακοίνωσή της για το συμβάν η Πυροσβεστική ανέφερε: «Ολοκληρώθηκε απεγκλωβισμός μιας τραυματισμένης γυναίκας και ενός άνδρα χωρίς αισθήσεις από Ε.Ι.Χ. όχημα, συνέπεια τροχαίου, και παραδόθηκαν στο ΕΚΑΒ, επί της Λεωφ. Πόρτο Ράφτη, στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας Αττικής. Επιχείρησαν 7 πυροσβέστες με 3 οχήματα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ