Τα βασικά σημεία του άρθρου
- Τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Αλίαρτο, νταλίκα φορτωμένη με παλιοσίδερα ξέφυγε από την πορεία της και κρεμάστηκε από γέφυρα.
- Το τροχαίο συνέβη στις περίπου 5 το πρωί στην επαρχιακή οδό Αλιάρτου – Ακραιφνίου. Παρά τη σφοδρότητα του ατυχήματος, τόσο ο οδηγός όσο και ο συνοδηγός είναι καλά στην υγεία τους.
- Στο σημείο αναμένεται ειδικό γερανοφόρο όχημα, προκειμένου να αποκολλήσει τη νταλίκα και να απομακρύνει με ασφάλεια το όχημα από τη γέφυρα.
Τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Αλίαρτο, νταλίκα φορτωμένη με παλιοσίδερα ξέφυγε από την πορεία της και κρεμάστηκε από γέφυρα.
Το τροχαίο συνέβη στις περίπου 5 το πρωί του Σαββάτου, στην επαρχιακή οδό Αλιάρτου – Ακραιφνίου.
Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του μεγάλου οχήματος, με αποτέλεσμα η νταλίκα να βγει από την πορεία της και να καταλήξει να κρέμεται από γέφυρα, λίγο πριν από την Αλίαρτο.
Παρά τη σφοδρότητα του ατυχήματος, τόσο ο οδηγός όσο και ο συνοδηγός είναι καλά στην υγεία τους.
Στο σημείο αναμένεται ειδικό γερανοφόρο όχημα, προκειμένου να αποκολλήσει τη νταλίκα και να απομακρύνει με ασφάλεια το όχημα από τη γέφυρα.
