Trannos: Τα νεότερα για το τροχαίο στο οποίο τραυματίστηκε ο τράπερ

Ο δημοφιλής τράπερ Trannos ενεπλάκη σε τροχαίο και νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπως έκανε γνωστό ο μάνατζέρ του, μέσα από τα social media.

Αρχικά μεταδόθηκε πως ο Trannos ενεπλάκη στο σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε στη  Βουλιαγμένης τη νύχτα της Παρασκευής ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει αφού σύμφωνα με τον μάνατζερ του τράπερ, o Trannos ήταν συνοδηγός σε τροχαίο ατύχημα που έγινε στον Άγιο Στέφανο.

Ο μάνατζερ του τράπερ ανακοίνωσε στο Instagram πως οι εμφανίσεις του θα αναβληθούν.

Φωτογραφία από Instagram @omle.west
Τροχαίο Trannos
Φωτογραφία από Instagram @omle.west

To notia.gr δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο από το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε στη Βουλιαγμένης στο οποίο όπως ξεκαθαρίστηκε στη συνέχεια δεν εμπλέκεται ο καλλιτέχνης.

Στο παρακάτω βίντεο από το σημείο του τροχαίου που δημοσιεύτηκε στο facebook, διακρίνεται ένα αυτοκίνητο να έχει μετατραπεί σε άμορφη μάζα.

Τροχαίο στη Βουλιαγμένης
Φωτογραφία από notia.gr

Συγκεκριμένα, το τροχαίο έγινε στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος της oδού Καλύμνου και σε αυτό ενεπλάκησαν τρία αυτοκίνητα. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις, αστυνομικοί και ασθενοφόρα.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως ακριβώς πριν από έναν χρόνο, την ίδια μέρα, ο Mad Clip είχε χάσει τη ζωή του σε τροχαίο στη Βουλιαγμένης. Μαρτυρίες αναφέρουν πως χθες τη νύχτα θαυμαστές του τράπερ περνούσαν με μεγάλη ταχύτητα από το σημείο που σκοτώθηκε παίζοντας δυνατά τα τραγούδια του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ