Ένας χρόνος από τον θάνατο του Mad Clip—Το μοιραίο τροχαίο με την Porsche

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από τον θάνατο του Mad Clip. Ήταν Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου όταν το πανελλήνιο “πάγωσε” στο άκουσμα της τραγικής είδησης.

Ο δημοφιλής τράπερ έχασε τη ζωή του ξημερώματα σε τροχαίο με την αγαπημένη του Porsche στην παραλιακή επιστρέφοντας από γάμο. Ο Mad Clip έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε δέντρο. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που χρειάστηκαν 12 πυροσβέστες για τον απεγκλωβισμό του από τα συντρίμμια του πολυτελούς αυτοκινήτου. Η επιχείρηση απεγκλωβισμού διήρκησε σχεδόν δύο ώρες.

Μέσα σε αυτές τις δύο ώρες, το δυσάρεστο νέο είχε αρχίσει ήδη να κυκλοφορεί. Και αυτό γιατί θαυμαστές και γνωστοί του που περνούσαν από το σημείο αναγνώριζαν τη χαρακτηριστική του Porsche.

Ένας από αυτούς και ο τράπερ Light, ο οποίος στεκόταν δίπλα στα συντρίμμια ενώ η επιχείρηση απεγκλωβισμού ήταν σε εξέλιξη και θρηνούσε για τον κολλητό του φίλο. Το βίντεο που είχε κυκλοφορήσει με το σπαρακτικό κλάμα του Light για τον φίλο και συνεργάτη του είχε συγκλονίσει.

Ποιος ήταν ο Mad Clip

Ο Mad Clip, που το πραγματικό του όνομα ήταν Πίτερ Αναστασόπουλος ήταν Ελληνοαμερικανός καλλιτέχνης. Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη το 1987 από Έλληνες μετανάστες.

Ήταν μέλος της Capital Music, με τα τραγούδια του να σκαρφαλώνουν στην κορυφή των charts και με το νεανικό κοινό να τον αποθεώνει. Η μεγάλη του επιτυχία ήταν το Dealer και έκτοτε ακολούθησαν πολλά γνωστά μουσικά κομμάτια, όπως το ΜΑΜΑ, Kotera, Sinthikes και άλλα, τα οποία ξεπέρασαν τις 10 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Είχε κυκλοφορήσει τέσσερα άλμπουμ, το Super trapper, το O Amerikanos LP, το Super Trapper 2 και το Still Active σε συνεργασία με τον Strat.

Η τελευταία μεγάλη του επιτυχία ήταν το ντουέτο με την Ελένη Φουρέιρα. Τα τραγούδια του να σκαρφαλώνουν στην κορυφή των charts και με το νεανικό κοινό να τον αποθεώνει.

Ένα ντουέτο που οι δυο τους λίγα λεπτά νωρίτερα τραγουδούσαν στον γάμο που ήταν καλεσμένοι.

 

Τα ακριβά αυτοκίνητα και η ταχύτητα ήταν οι μεγάλες του αγάπες. Όσοι τον γνώριζαν έκαναν λόγο για ένα “καλό παιδί”, με πάθος για τη μουσική, που πάντα βοηθούσε όσους είχαν ανάγκη. Έτσι έμεινε στη μνήμη των φίλων του ο Mad Clip, ο Παναγιώτης για τους οικείους του.

Mad Clip: Όταν έδινε συνέντευξη μέσα από το μοιραίο αυτοκίνητο

Ο Mad Clip είχε εκφράσει την αγάπη του για τα γρήγορα αυτοκίνητα και τον έντονο τρόπο ζωής, τον οποίο πρέσβευε και η μουσική του. Άλλη μία τραγική ειρωνεία; Μέρος μίας από τις τελευταίες του συνεντεύξεις είχε γυριστεί μέσα στη μοιραία Porsche.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ