Τράκαραν με κλεμμένο αυτοκίνητο

Τράκαραν με κλεμμένο αυτοκίνητο΄

 

Το περιστατικό συνέβη πριν λίγη ώρα στην Πρέβεζα, όταν δύο αλλοδαποί έκλεψαν αυτοκίνητο, με το οποίο λίγο αργότερα ανετράπησαν της πορείας τους και τραυματίστηκαν…

Σύμφωνα με πληροφορίες του pamepreveza.gr, δύο Αλβανοί έκλεψαν από περιοχή της Πρέβεζας ένα αυτοκίνητο Land Rover, και στην συνέχεια τράκαραν στην περιοχή του Λούρου, με αποτέλεσμα οι δύο δράστες να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο της Πρέβεζας, όπου νοσηλεύονται έως τώρα φρουρούμενοι.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο ένας από τους δύο είναι παλιός γνώριμος των αρχών της Πρέβεζας ο οποίος είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για τις πράξεις του.

Μάλιστα αξίζει να αναφερθεί ότι το συγκεκριμένο άτομο είχε συλληφθεί πριν μια εβδομάδα και συγκεκριμένα το βράδυ τις 18ης Οκτωβρίου όταν προσπάθησε να ανέβει με σκάλα στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας με σκοπό την διάρρηξη.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα η αστυνομία πρόκειται για έναν ανήλικο 17χρονο ο οποίος είχε συλληφθεί ξανά στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

Απ’ ότι φαίνεται αφέθηκε τότε ελεύθερος για να προβεί απόψε το βράδυ στην κλοπή η οποία παρά λίγο να του στοιχίσει την ζωή…

 

 

ΠΗΓΗ: pamepreveza.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ