Τραγωδία στην άσφαλτο

Τραγωδία εκτυλίχθηκε χθες το μεσημέρι στην «αιματοβαμμένη» Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, λίγα μέτρα πριν από την είσοδο της περιμετρικής, με θύμα έναν ακόμα νέο άνθρωπο από την Ηλεία, μια 41χρονη γυναίκα από το Νεοχώρι της Κυλλήνης. Στο ίδιο τροχαίο δυστύχημα τραυματίστηκε σοβαρά η 34χρονη ξαδέλφη της, η οποία νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου. Ολόκληρη η πεδινή Ηλεία πενθεί.

Ήταν λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 41χρονη, με συνοδηγό την 34χρονη ξαδέλφη της, εξετράπη, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, της πορείας του στο ύψος της εξόδου του Μιντιλογλίου, λίγα μόλις μέτρα πριν την περιμετρική της Πάτρας, με αποτέλεσμα να καταλήξει με δύναμη σε χαντάκι στο πλάι του δρόμου. Μάρτυρες του τροχαίου δυστυχήματος ειδοποίησαν αμέσως την Τροχαία και την Πυροσβεστική, η οποία έσπευσε με δύο οχήματα, καθώς οι δύο γυναίκες είχαν εγκλωβιστεί στο Ι.Χ. αυτοκίνητο, ενώ ελάχιστα λεπτά μετά το δυστύχημα στο σημείο έφτασαν και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Δυστυχώς, για την 41χρονη ήταν ήδη πολύ αργά, ενώ η 34χρονη ξαδέλφη της διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου με κάταγμα, σύμφωνα με πληροφορίες, της λεκάνης.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, το ταξίδι των δύο γυναικών, που δυστυχώς τελείωσε τόσο σύντομα, είχε ως τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη, καθώς η 34χρονη πήγαινε στην κηδεία του νονού της που έχασε προχθές τη μάχη με τη ζωή. Κανείς όμως δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι οι δύο γυναίκες δεν θα έφταναν ποτέ στον προορισμό τους…

ΠΗΓΗ: Patris News

Διαβάστε επίσης:

Νεκρές δύο γυναίκες που παρασύρθηκαν από φορτηγό

Τραγωδία μετά τη συνάντηση των μοτοσικλετιστών στο Μεσολόγγι

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ