Τραγωδία στα Τέμπη: Θρήνος στην κηδεία της Φραντζέσκας Μπέζα – Την κήδεψε ο ιερέας που την είχε βαπτίσει

Οδύνη και σπαραγμός στην κηδεία της Φραντζέσκας Μπέζα, της νεαρής φοιτήτριας με την «αγγελική» φωνή που έχασε την ζωή της στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Η κηδεία της άτυχης κοπέλας τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα, στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

Σπίρτζης για τα Τέμπη: Δεν έχω κρυφτεί ποτέ – Δεν αισθάνομαι ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ φταίει

Η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι της Φραντζέσκας συντετριμμένοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στο χαμογελαστό κορίτσι. Οι φίλες της, μάλιστα, κρατούσαν ροζ τριαντάφυλλα.

Τέμπη: Επιστολή του Δημάρχου Λάρισας στον Κυριάκο Μητσοτάκη – Ζητεί λύσεις για το σιδηροδρομικό δίκτυο

Η Φραντζέσκα Μπέζα σπούδαζε στο Τμήμα Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, ενώ αγαπούσε πολύ την μουσική. Είχε φοιτήσει στο Δημοτικό ωδείο Πυλαίας-Χορτιάτη και είχε γράψει και δικές της συνθέσεις.

Η άτυχη Φραντζέσκα είχε πάει με δύο φίλες της στην Πάτρα για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Δυστυχώς, και τα τρία κορίτσια σκοτώθηκαν στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη. Το νήμα της ζωής τους κόπηκε πρόωρα, βίαια και άδικα.

Τέμπη: Πώς μια καθυστέρηση απέτρεψε τη σύγκρουση του μοιραίου τρένου με τον προαστιακό – Η απόφαση που πήρε η σταθμάρχης Νέων Πόρων

Είναι χαρακτηριστικός ο σπαραγμός του ιερέα του ναού όπου τελέστηκε η κηδεία της Φραντζέσκας. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όπως είπε ο ιερέας, στον ίδιο ναό είχε βαφτίσει και τα τρία αδικοχαμένα κορίτσια.

Η Φραντζέσκα ήταν κόρη του ασφαλιστή και μουσικού Δημήτρη Μπέζα. Με την φωνή της είχε δώσει ζωή και χρώμα σε μουσικές δημιουργίες του πατέρα της με πολλά βίντεο να βρίσκονται στο διαδίκτυο, όπως αναφέρει το GRTimes.

Πριν από τέσσερα χρόνια είχε κυκλοφορήσει κι ένα δικό της αγγλόφωνο τραγούδι με τον τίτλο «Three years later», υπογράφοντας μουσική και στίχους.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ