Τραγωδία στα Τέμπη: Ταυτοποιήθηκαν ακόμη δύο φοιτητές του ΑΠΘ

Ακόμη δύο νεκροί από την τραγωδία στα Τέμπη ταυτοποιήθηκαν.

Τέμπη: Σπαρακτικές στιγμές στην κηδεία της 23χρονης Ιφιγένειας στα Γιαννιτσά

Σύμφωνα με πληροφορίες, ταυτοποιήθηκε η σορός του Γιώργου Παπάζογλου, φοιτητή του τμήματος Φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει, η ιστοσελίδα foititikanea.gr, ο 22χρονος επέστρεφε από την Αθήνα με το μοιραίο τρένο που διαλύθηκε στα Τέμπη. Λίγο πριν από τη σύγκρουση έφυγε από το βαγόνι αριθμού 3 και πήγε στο μπαρ για να αγοράσει ένα μπουκάλι νερό.

Τέμπη: «Την ίδια μέρα ο σταθμάρχης είχε κάνει το ίδιο λάθος» – Αποκάλυψη-βόμβα

Ο πατέρας του 22χρονου φοιτητή, κ. Λυσίμαχος Παπάζογλου είναι καθηγητής Κτηνιατρικής στο ΑΠΘ.

«Δεν υπάρχει δικαίωση για έναν πατέρα που χάνει το παιδί του. Ακόμα δεν σκέφτομαι το νομικό σκέλος, τώρα κυριαρχεί ο πόνος. Ξέραμε ότι το παιδί θα γυρνούσε τη μέρα του ατυχήματος. Μας πήρε στις 10.30 και μας είπε ότι θα έχει μία καθυστέρηση. Στις 11.30 μας πήρε η φίλη του και μας είπε ότι έγινε ατύχημα και οι εκείνη την έβγαλαν έξω. Ο Γιώργος είχε σηκωθεί να πάρει νερό από το κυλικείο και δεν επέστρεψε ποτέ», είχε πει ο πατέρας του άτυχου νέου μιλώντας στο Mega.

Συγκλονίζει ο 20χρονος Ανδρέας που έσωσε ζωές στα Τέμπη – «Σκέφτηκα ότι θα φύγω και δεν θα προλάβω να χαιρετήσω τους δικούς μου»

Τέμπη: Ταυτοποιήθηκε η σορός της 19χρονης Αναστασίας

Επίσης, ταυτοποιήθηκε η σορός της 19χρονης Αναστασίας Παπαγγελή που ταξίδευε στη Θεσσαλονίκη όπου σπούδαζε στη Γεωπονική Σχολή του ΑΠΘ. Βρισκόταν στο τρίτο βαγόνι κατά την μοιραία σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

Σύμφωνα με το kalavrytapress.gr, η σορός της νεαρής κοπέλας ταυτοποιήθηκε με τη μέθοδο DNA.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ