Το σοκ της Δούρου από το αίτημα με τα έξι μηδενικά του Πλούταρχου

Το σοκ της Δούρου από το αίτημα με τα έξι μηδενικά του Πλούταρχου

Σοκ έπαθε πριν από λίγες ημέρες η νέα Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, όταν σύμφωνα με την “Espresso”, δέχτηκε στο γραφείο της, σε ένα ασυνήθιστο ραντεβού, έναν διάσημο τραγουδιστή και μία γνωστή τηλεπερσόνα που της υπέβαλαν ένα απίθανο αίτημα…

Αν και κατά το τελευταίο δίμηνο, αφότου ανέλαβε τα καθήκοντά της, η κυρία Δούρου αποφεύγει τις πολλές εμφανίσεις στα μέσα ενημέρωσης, στην Περιφέρεια Αττικής ακολουθεί άλλη τακτική. Συνηθίζει να δέχεται χωρίς πρόβλημα τα πρόσωπα που της ζητούν συνάντηση, πολύ περισσότερο όταν έχουν όταν έχουν κάποια επίσημη ιδιότητα ή δημόσιο ρόλο, αρκεί το αίτημα να υποβληθεί – με αριθμό πρωτοκόλλου- μέσω των αρμόδιων υπηρεσιών.

Με τον τρόπο αυτό αποφεύγει τις κακοτοπιές των ιδιωτικών συναντήσεων, καθώς είναι πολλά τα ανοιχτά μέτωπα που κληρονόμησε στην περιφέρεια, ενώ ταυτόχρονα δεν αφήνει περιθώριο να δεχτεί κριτική ότι έχει γίνει απρόσιτη λόγω του υψηλού αξιώματος που ανέλαβε.

Όταν λοιπόν ενημερώθηκε από τους συνεργάτες της ότι εκκρεμεί αίτημα για συνάντηση από τον Γιάννη Πλούταρχο και τη Ρούλα Χάμου, δεν μπορούσε να σκεφτεί τι ακριβώς θα της ζητούσαν.

Επειδή όμως και η ίδια η κυρία Δούρου είναι άνθρωπος της επικοινωνίας και ανέκαθεν ενδιαφερόταν για τη δημόσια εικόνα της, δεν θέλησε να αφήσει να πάει χαμένη η ευκαιρία της γνωριμίας με ένα “επώνυμο” δίδυμο της showbiz και των media. Το ραντεβού πάντως όχι μόνο την απογοήτευσε αλλά και την προβλημάτισε.

Οι δυο επισκέπτες, ύστερα από τις πρώτες φιλοφρονήσεις και τις ευχές, της ανέπτυξαν το σχέδιό τους για την παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ που θα προβάλει τις ομορφιές της Αττικής και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προσέλκυση τουριστών.

Στο ντοκιμαντέρ θα εκτελούσε χρέη παρουσιαστή ο δημοφιλής τραγουδιστής (το “καλό παιδί” όπως τον αποκαλούν), ενώ η Ρούλα Χάμου θα αναλάμβανε τη γενικότερη επιμέλεια της παραγωγής, καθώς τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τον τομέα αυτό. Η κυρία Χάμου έχει υπάρξει στα πάνελ πολλών εκπομπών, μεταξύ των οποίων εκείνο του “Κους κους” στον Alpha.

Η ιδέα ακούστηκε κατ’ αρχήν πολύ καλή αλλά όταν η συζήτηση έφτασε στο “δια ταύτα” η Περιφερειάρχης έμεινε… άφωνη. Ο προϋπολογισμός για μία τέτοια παραγωγή θα έφτανε ούτε λίγο ούτε πολύ στο εξωφρενικό ποσό του 1.000.000 ευρώ!

Αφού συνήλθε από την πρώτη έκπληξη, εξήγησε ότι η Περιφέρεια δεν μπορεί να διαθέσει από τα κονδύλιά της ένα τέτοιο ποσό, ιδιαίτερα σε μία περίοδο όπως η σημερινή και απέρριψε ευγενικά το αίτημά τους…

ΠΗΓΗ: ESPRESSO

 

Διαβάστε επίσης

ΦΩΤΟ-Οι 5 τροχονόμοι του Ψινάκη και η Δούρου

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.