Το sexy δόλωμα της αστυνομίας

Το sexy δόλωμα της αστυνομίας

Μια πρωτότυπη επιχείρηση οργάνωσε η ελληνική αστυνομία τον περασμένο Ιούνιο προκειμένου να εξαρθρώσει μια σινοβιετναμέζικη σπείρα που καλλιεργούσε υδροπονική κάνναβη στο Μαραθώνα.

Η υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών επιστράτευσε έναν γοητευτικό μυστικό αστυνομικό-μοντέλο με σκοπό να προσεγγίσει την Κινέζα, επιστήθια φίλη της υπαρχηγού της οργάνωσης των εμπόρων ναρκωτικών.

Το αρχικό πλάνο της ΕΛ.ΑΣ. προέβλεπε την παρακολούθηση των τηλεφωνικών συνομιλιών καθώς και των αυτοκινήτων των Σινοβιετναμέζων μελών της σπείρας, που καλλιεργούσαν υδροπονική κάνναβη σε θερμοκήπιο του Μαραθώνα κερδίζοντας 2,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Ωστόσο, μετά από τρείς μήνες παρακολούθησης, οι διερμηνείς απέτυχαν να αντλήσουν στοιχεία εξαιτίας της ιδιαίτερης διαλέκτου που χρησιμοποιούσαν οι δράστες κατά στις συνομιλίες τους.

Μετά από αυτή την αποτυχία οι αστυνομικές αρχές επιχείρησαν να προσεγγίσουν την οργάνωση μέσω της Κινέζας καλλονής που διατηρούσε στενούς φιλικούς δεσμούς με την υπαρχηγό της σπείρας και γνώριζε όλα τα μυστικά της συμμορίας.

Το σχέδιο προέβλεπε την αποστολή ενός γοητευτικού αστυνομικού που λειτούργησε ως «δόλωμα». Ο νεαρός μυστικός αστυνομικός «πολιόρκησε» για καιρό την αλλοδαπή περνώντας αρκετές ώρες στο ασιατικό εστιατόριο που εργαζόταν και κατάφερε να της αποσπάσει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τη δράση της σπείρας.

Η Ασιάτισσα αποδείχθηκε σκληρό καρύδι καθώς έπεσε στα δίχτυα του νεαρού αστυνομικού μετά από δύο μήνες επιμονής του τελευταίου, γεγονός που τον κράτησε μακριά απο τη σύζυγο και τα παιδιά του.

Από τις πληροφορίες που εκμαίευσε ο μυστικός αστυνομικός, οι συνάδελφοι του κατόρθωσαν να εντοπίσουν είκοσι αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσε η σπείρα και να τα παγιδεύσουν με κοριούς ώστε να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή τις κινήσεις των υπόλοιπων μελών.

Πηγή: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ