«Το άβατο της Simone de Beauvoir» στον Ευαγγελισμό, για την Ημέρα της Γυναίκας

Με αφορμή την 8η Μαρτίου, ημέρα μνήμης του αγώνα των γυναικών, που διεκδίκησαν ίσα δικαιώματα στην εργασία και ίσες ευκαιρίες στη ζωή, η Ένωση Επιστημονικού Προσωπικού του Γ.Ν.Α. «Ο Ευαγγελισμός» (Ε.Ε.Π.Ν.Ε.), διοργανώνει για 3η συνεχή χρονιά Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Στη φετινή εκδήλωση, έχει προσκληθεί η κυρία Εύα Νικολαΐδου, Δημοσιογράφος – Συγγραφέας, η οποία θα μιλήσει για «Το άβατο της Simone de Beauvoir».

Η κα Εύα Νικολαΐδου, καταξιωμένη στο χώρο της είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να πάρει συνέντευξη από το σύμβολο του φεμινισμού και του γυναικείου πνεύματος, τη Simone de Beauvoir.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η Πρόεδρος της Ε.Ε.Π.Ν.Ε., Dr. med. Καλλιόπη Αθανασιάδη, θα αναπτύξει το θέμα: «Ισότητα και Στερεότυπα», ένα θέμα πολύ ενδιαφέρον και πάντα επίκαιρο.

Τέλος, στην εκδήλωση θα τιμηθούν γυναίκες του Γ.Ν.Α. «Ο Ευαγγελισμός», που διακρίθηκαν στον Τομέα της Υγείας.

Η 3η Εκδήλωση για την Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024 και ώρα 12:00-14:00, στο Αμφιθέατρο «Δώμα» του Γ.Ν.Α. «Ο Ευαγγελισμός (11ος όροφος), με φυσική παρουσία και ταυτόχρονη διαδικτυακή αναμετάδοση.

Πληροφορίες για την εκδήλωση έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Π.Ν.Ε.: https://www.evaggelismos-hosp.gr/index.php/ekpaideftika-programmata-epistimonikon-tmimaton/ekdiloseis-hands-on-courses-2024

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ