Τι λέει στην απολογία του το 31χρονο μοντέλο για την κοκαΐνη

Τι λέει στην απολογία του το 31χρονο μοντέλο για την υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών.

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

«Eίμαι αθώα… Θα αποδειχθεί ότι δεν έχω καμία σχέση με την κοκαΐνη. Ποτέ στη ζωή μου δεν ήμουν χρήστης και διακινητής ναρκωτικών ουσιών. Είμαι βέβαιη ότι θα λάμψει η αλήθεια και θα αποκαλυφθεί πως δεν συνδέομαι εγώ με τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στο αυτοκίνητό μου», υποστήριξε στην επτάωρη απολογία της η Αφροδίτη Μπάρμπα, που συνελήφθη το Σάββατο 21 Αυγούστου στη Γλυφάδα, όταν σε έλεγχο της Αστυνομίας βρέθηκαν συνολικά 33 «φιξάκια» κοκαΐνης κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου της.

Η κατηγορούμενη, που έγινε γνωστή στο κοινό και από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μοντέλων «GNTM», πέρασε το πρωί της Πέμπτης το κατώφλι της 24ης ανακρίτριας προκειμένου να απολογηθεί, ενώ λίγο νωρίτερα κατέθεσαν ως μάρτυρες υπεράσπισης ο πατέρας, η αδελφή της και μια φίλη της, πολύ γνωστό μοντέλο, που συμμετείχε επίσης σε ριάλιτι μοντέλων. Η 31χρονη αρνήθηκε πλήρως τις κατηγορίες που της αποδίδονται και τόνισε πως διαθέτει λευκό ποινικό μητρώο.

«Κάποιος μου την έχει στημένη για να με εκδικηθεί. Ζητώ να ελεγχθούν οι τραπεζικοί μου λογαριασμοί, το κινητό μου τηλέφωνο. Θεωρώ πως κάποιος παραβίασε το αυτοκίνητό μου, όταν εγώ έλειπα για διακοπές», είπε στην απολογία της. Οι δικαστικές Αρχές δεν πείστηκαν για τις εξηγήσεις που έδωσε και διέταξαν την προφυλάκισή της.

Παράλληλα, η Αφρ. Μπάρμπα ισχυρίστηκε πως το τελευταίο χρονικό διάστημα δεχόταν απειλές ότι θα καταστρέψουν την ίδια και το παιδί της, χωρίς ωστόσο να κατονομάσει πρόσωπα. Αμέσως μετά την απόφαση των δικαστικών Αρχών για την προφυλάκιση του μοντέλου, η μητέρα της 31χρονης ξέσπασε και φώναζε: «Η κόρη μου είναι αθώα, ο αλήτης που της την έστησε και την κλείνει μέσα με ένα παιδί να το βρει από τον Θεό».

Μοντέλο gntm ναρκωτικα

«Είναι αθώα» τονίζει ο δικηγόρος για το μοντέλο

Βέβαιος πως τελικά θα αποκαλυφθεί από τη Δικαιοσύνη η αθωότητα του 31χρονου μοντέλου δηλώνει στη Realnews ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

«Εδωσα μάχη για να αποδείξω πως η εντολέας μου, Αφροδίτη Μπάρμπα, είναι αθώα πάσης κατηγορίας. Οι νομικοί μου ισχυρισμοί ανάγκασαν αρχικώς τον εισαγγελέα και τον ανακριτή να διαφωνήσουν για την προσωρινή κράτησή της.

Στην απολογία της, η οποία διήρκεσε επτά ώρες, κατέδειξα όλα τα στοιχεία, τα οποία ήταν αρκετά για να αποφευχθεί η προφυλάκισή της», επισημαίνει ο κ. Θεοδωρόπουλος, ο οποίος το πρωί της Πέμπτης βρισκόταν στο πλευρό της εντολέως του στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Μοντέλο κοκαΐνη

Παράλληλα, ο Ανδρ. Θεοδωρόπουλος επιμένει ότι η εντολέας του έπεσε θύμα πλεκτάνης και ότι οι κατηγορίες σε βάρος της είναι «στημένες».

«Εφτασα στο σημείο ενώπιον ανακριτού και εισαγγελέα να ρωτήσω την εντολέα μου να υποδείξει εάν κάποιος τη χρησιμοποίησε, ούσα γυναίκα και δη μοντέλο, για να διακινεί ναρκωτικά υπεράνω πάσης υποψίας. Απάντησε ενώπιον των δικαστικών Αρχών πως δεν τη χρησιμοποίησε κανείς. Αντίθετα, της έστησαν όλη αυτήν την κατηγορία τοποθετώντας τα ναρκωτικά στο αυτοκίνητό της. Η απόδειξη της αθωότητάς της επαφίεται στα αποδεικτικά μέσα τα οποία θα ελεγχθούν από τα εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας», καταλήγει με δήλωσή του στην «R» ο κ. Θεοδωρόπουλος.

Σημειώνεται ότι, με ανακοίνωση που εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια, γνωστοποιεί ότι ο γνωστός ποινικολόγος αναλαμβάνει την υπεράσπιση της Αφρ. Μπάρμπα, με στόχο να αποδειχθεί η αθωότητά της.

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της Realnews

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ