Θύμιος Μπουγάς: Συγκλονιστική εξομολόγηση για το bullying—«Μακάρι να τιμωρηθούν»

Συγκλονίζει ο Θύμιος Μπουγάς, η ιστορία του οποίου συγκίνησε το πανελλήνιο. Μιλώντας στο MEGA,  μίλησε για την εξαφάνισή του και τη ζωή του σήμερα, ενώ στέλνει μήνυμα σε εκείνους που του έκαναν bullying στον Πύργο.  

«Αισθάνομαι καλά με τον κόσμο προς το παρόν, δεν είναι όπως πρώτα. Δεν δίνω σημασία σε αυτούς που λένε ότι έκανα πράγματα, που δεν έχω κάνει», είπε ο Θύμιος Μπουγάς. «Είμαι πολύ καλά ψυχολογικά δεν έχω κανένα θέμα», τόνισε.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο ατύχημα το οποίο του προκάλεσε μία αλλοίωση στα χαρακτηριστικά του προσώπου του.  «Το ατύχημα έγινε πριν 14 χρόνια, το 2008, δεν θυμάμαι και πολλά πράγματα. Ξαφνικά από το πρώτο χειρουργείο στο ΚΑΤ, μου είπαν ότι δεν θα ξαναέρθουν. Έμενα σε εγκαταλελειμμένα σπίτια και μάζευα καλώδια για να πουλήσω τον χαλκό, έτσι ζουσα», είπε. Όπως ανέφερε, σταμάτησε να έχει επαφές με τους φίλους και την οικογένεια του. Ήταν δική μου απόφαση, σημείωσε.

«Δεν ήξερα ότι με αναζητούσαν για 1,5 μήνα, ήμουν σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι με ένα φωτοβολταϊκό για να έχω φως. Ήξεραν ότι ζω σε εγκαταλελειμμένα σπίτια. Και όποιος πει ότι δεν το ήξερε, είναι ψεύτης μεγάλος», ανέφερε σχετικά με την εξαφάνισή του.

Για το bullying που δέχθηκε ζήτησε να αποδοθεί δικαιοσύνη. «Μακάρι να υπάρξει κράτος να τιμωρήσει τα παιδιά (που μου έκαναν bullying), διαφορετικά τα πράγματα θα συνεχιστούν. Έχω συνηθίσει τόσα χρόνια με το bullying, αν ήταν κάποιος άλλος και δεν άντεχε, τι θα έλεγαν μετά;», διερωτήθηκε ο Θύμιος Μπουγάς.

«Το θέμα δεν είναι αν ήξερε η τοπική κοινωνία, αλλά να το σταματήσουμε. Θέλω να βρω μια δουλειά, γιατί θέλω να συνεχίσω την ζωή μου», κατέληξε μιλώντας στο «MEGA Καλημέρα».

Η Νατάσα Μποζίνη, ιδρυτικό μέλος του «Στο επίκεντρο ο άνθρωπος» μίλησε για τον Θύμιο Μπουγά.  «Ένας άνθρωπος σαν τον Θύμιο είναι πολεμιστής, δεν είναι ένας άνθρωπος που θα υποκύψει». Μάλιστα, αποκάλυψε τι της είχε πει όταν τον είχε ρωτήσει για εκείνο το βράδυ.  «Μου είπε «ορκίστηκα στον τάφο του πατέρα μου, να μην ζήσει ποτέ κανένας άλλος αυτά που έζησα εγώ».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ