Θύμιος Μπουγάς: Δεν γνώριζε ότι τον αναζητούσαν – “Έτσι ζω τα τελευταία χρόνια”

Σχεδόν 1,5 μήνα από την ημέρα που δηλώθηκε η εξαφάνισή του, ο Θύμιος Μπουγάς εντοπίστηκε στον Πύργο. Ο 39χρονος δήλωσε στους αστυνομικούς ότι δεν γνώριζε ότι τον έψαχναν καθώς και ότι έβγαινε κανονικά βόλτες στην πόλη τις νύχτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο Θύμιος εξετάστηκε ήδη από τους γιατρούς στο νοσοκομείο και είναι καλά στην υγεία του. Στη συνέχεια αναμένεται να γίνουν και ψυχιατρικές εξετάσεις.

Ο 39χρονος είπε στους αστυνομικούς: “Δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε αυτό, έτσι ζω τα τελευταία χρόνια σε ίδιες συνθήκες. Δεν ήξερα ότι με ψάχνετε”.

Ο Θύμιος Μπουγάς είχε βρει ένα άλλο εγκαταλελειμμένο σπίτι όπου και διέμενε και συνέχιζε να κυκλοφορεί στην πόλη. Ωστόσο ήταν διακριτικός λόγω του bullying και των επιθέσεων που είχε δεχθεί στο παρελθόν. Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και οι γείτονες δεν είχαν αντιληφθεί πως βρισκόταν άνθρωπος μέσα σε αυτό.

Άλλωστε όπως ανέφερε τα τελευταία χρόνια δεν δήλωνε κάποια διεύθυνση κατοικίας, καθώς ήταν άστεγος.

Δείτε το βίντεο του ilialive.gr

Πώς εντοπίστηκε ο Θύμιος Μπουγάς

Ο Θύμιος Μπουγάς εντοπίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου 18 Ιουνίου σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στον Άγιο Σπυρίδωνα μετά και τις μαρτυρίες που υπήρχαν πως τον είχαν δει στη περιοχή να ψάχνει στους κάδους, που βρίσκονται στο σημείο των εγκαταστάσεων των υπηρεσιών πρόνοιας του δήμου Πύργου.

Πληροφορίες της Πατρίς αναφέρουν ότι οι άνδρες της Υ.Α. Πύργου αξιοποιώντας τις πληροφορίες που είχαν, πραγματοποιήσαν συντονισμένη επιχείρηση μαζί με αστυνομικούς της ΟΠΚΕ στο συγκεκριμένο οίκημα, όπου και εντόπισαν τον Θύμιο.

Θύμιος Μπουγάς

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ