Θρήνος στη Λάρισα για τον χαμό του 13χρονου Θωμά – Το σπαρακτικό μήνυμα της μητέρας του

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Λάρισας για τον αδόκητο χαμό του 13χρονου Θωμά. Το παιδί βρισκόταν για διακοπές με την οικογένειά του στον Πλαταμώνα, όταν παίζοντας στην παραλία, ξαφνικά αισθάνθηκε αδιαθεσία και πόνους στην κοιλιά και την πλάτη. Διακομίστηκε επειγόντως στο νοσοκομείο της Κατερίνης, όπου και διασωληνώθηκε. Παρά τη μάχη που έδωσαν οι γιατροί για να τον κρατήσουν στη ζωή, ο 13χρονος Θωμάς δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε, βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς του ανθρώπους. Οι ακριβείς αιτίες θανάτου του παιδιού αναμένεται να διευκρινιστούν με τη νεκροψία-νεκροτομή.

Ο μικρός Θωμάς ήταν γιος του Δημήτρη και της Ελένης και ο πατέρας του είναι ιδιαίτερα γνωστός στην τοπική αγορά. Η οικογένεια έχει ακόμη δύο μεγαλύτερες κόρες.

Τα μηνύματα συμπαράστασης στους γονείς του αδικοχαμένου 13χρονου πέφτουν “βροχή”.

Η τραγική μητέρα του παιδιού, η Ελένη, βρήκε το κουράγιο να αποχαιρετήσει τον γιο της με μία ανάρτηση που ραγίζει καρδιές. Δημοσιεύοντας μία φωτογραφία του παιδιού της, γράφει: “Δεν ήξερα μωρό μου ότι θα ήταν η τελευταία μας βόλτα, αλλιώς θα σε κράταγα αγκαλιά λίγο ακόμα. Θα παίζεις μπάλα εκεί πάνω με τα άλλα αγγελάκια και εγώ θα σε βλέπω κάθε βράδυ. Σ αγαπάω μικρέ μου”.

Σήμερα, στις 7 το απόγευμα συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο “αντίο” στον μικρό Θωμά. Η κηδεία θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στους Άγιους Αναργύρους Λάρισας.

Πένθος στον Α.Ο. Ιπποκράτη Λάρισας

Ο μικρός Θωμάς ήταν μέλος της ομάδας του Α.Ο. Ιπποκράτη Λάρισας, που αποχαιρέτησε τον 13χρονο με μήνυμα στα social media.

Πηγή: kosmoslarissa, onlarissa

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ