Θρίλερ στο Μεσολόγγι: Προσήχθη ο 50χρονος που είδε τον 31χρονο για τελευταία φορά – Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του

Προσήχθη ο 50χρονος που ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον 31χρονο Μπάμπη, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από την Πέμπτη το βράδυ στο Μεσολόγγι. Ο 50χρονος βρίσκεται στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και εξετάζεται για το τι ακριβώς συνέβη το βράδυ εκείνο που τον μετέφερε σε ένα σημείο για να πάει για κυνήγι.

Την εξαφάνιση του 31χρονου δήλωσε η οικογένειά του στην ΕΛ.ΑΣ. προχθές το απόγευμα. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, ο αγνοούμενος διαμένει στο εξωτερικό και είχε έρθει για τις διακοπές των γιορτών.

Το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης ζήτησε από γνωστό του να τον μεταφέρει οδικώς στην περιοχή κοντά στις πανεπιστημιακές εγκαταστάσεις της πόλης, που είναι αγροτικές, προκειμένου να κυνηγήσει. Μαζί του είχε και το κυνηγετικό του όπλο. Από εκείνη την ώρα δεν έδωσε ξανά σημεία ζωής.

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό του στην ευρύτερη περιοχή. Τις έρευνες της ομάδας 25 ατόμων συνδράμουν στελέχη της 6ης ΕΜΑΚ με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο Τζόρνταν. Οι έρευνες επικεντρώνονται στην περιοχή γύρω από τις πανεπιστημιακές εγκαταστάσεις, όπου έδωσε για τελευταία φορά σήμα το κινητό του τηλέφωνο.

«Του είχε δανείσει λεφτά» – Όσα είπε ο θείος του 31χρονου για τον 50χρονο

Όπως είπε στο MEGA, ο θείος του 31χρονου, «ο Μπάμπης εξαφανίστηκε όταν τον πήγε ένας φίλος του σε κάποια μεριά στον εθνικό δρόμο και του λέει “θέλω να πάω για κυνήγι με έναν άλλον φίλο”. Μίλησα μαζί του και μου είπε ότι “πήρα τον Μπάμπη και τον πήγα στο τάδε σημείο για να τον αφήσω και να πάει για κυνήγι. Δεν ξέρω” είπε αυτός (σ.σ. ποιος ήταν ο άλλος φίλος) και από εκείνη την ώρα το παιδί αγνοείται».

Ο ίδιος συμπλήρωσε: «Και του λέω ‘τον άφησες 21.00 η ώρα το βράδυ για να πάει για κυνήγι και δεν σου είπε τίποτα, με ποιον πάει;’. ‘Όχι’ λέει ‘δεν μου είπε’. Την άλλη μέρα μαθαίνω ότι φεύγει αυτός από το Μεσολόγγι και πάει σε ένα χωριό για κυνήγι. Έφυγε η Ασφάλεια, τον έπιασε και όταν τον έφερε του είπα ‘ο καλύτερός σου φίλος χάθηκε και εσύ πήγες για κυνήγι;’. Δεν μου μίλησε καθόλου». Όπως λέει ο θείος του 31χρονου:

«Είμαι πάρα πολύ ταραγμένος. Του είχε δανείσει ο ανιψιός μου λεφτά. Εδώ και έναν χρόνο γύρω στα 17 με 20.000 ευρώ. Τα χρειάστηκε και τα έδωσε, ήταν πολύ φίλοι».

Όσο για το αν ο 31χρονος είχε πει στον ίδιο αν του ζητούσε τα λεφτά, ο θείος του είπε:

«Στην μάνα του και σε φίλο του που το έχει καταθέσει. Δεν μιλάνε, ο ένας καλύπτει τον άλλον. Δε μου έχει ξανατύχει, ούτε θέλω να μου ξανατύχει, αλλά και η μάνα του και εγώ δεν παίρνουμε μια απάντηση από κάπου».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ