Θριάσιο: Γιατροί και νοσηλευτές χειροκροτούν ασθενή με κορονοϊό που βγαίνει από τη ΜΕΘ – ΒΙΝΤΕΟ

Τη συγκινητική στιγμή που ένας ασθενής με κορονοϊό μεταφέρεται από τη ΜΕΘ του Θριασίου σε κανονικό δωμάτιο κατέγραψαν νοσηλευτές και γιατροί, οι οποίοι χειροκρότησαν τον άνδρα που βγήκε νικητής στη μάχη που έδωσε με τον ιό.

Το βίντεο στο οποίο έχει καταγραφεί η στιγμή που ο ασθενής βγαίνει από τη ΜΕΘ στο Θριάσιο Νοσοκομείο ανήρτησε στον λογαριασμό του στα social media και ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας. “Θα τα καταφέρουμε! Ο πρώτος ασθενής με COVID-19 βγαίνει από τη ΜΕΘ στο Θριάσιο Νοσοκομείο” γράφει στην ανάρτησή του.

Γιατροί και νοσηλευτές περιμένουν στον διάδρομο του νοσοκομείου έξω από τη ΜΕΘ και χειροκροτούν τον ασθενή ενώ ακούγονται να φωνάζουν «Σιδερένιος. Γειά σου κύριε Γιώργο». Τα μέλη του προσωπικού του νοσοκομείου καταγράφουν τη συγκινητική στιγμή με τα κινητά τους τηλέφωνα ενώ και ο ίδιος ο ασθενής χειροκροτεί και χαιρετά τους γιατρούς.”Τα πρόσωπα χαμογελούν κάτω από τις μάσκες! Πρώτο εξιτήριο από τη ΜΕΘ Λατσείου ασθενούς με SARS-CoV2.Από τις 20/3/2020 η ΜΕΘ Λατσείου λειτουργεί αποκλειστικά για διασωληνωμένους ασθενείς με SARS-CoV2.

Σήμερα, 25 ημέρες μετά,είμαστε χαρούμενοι διότι :

– όλοι οι ασθενείς που υποδεχθήκαμε ζουν και συνεχίζουν τον αγώνα τους

– όλο το προσωπικό είναι υγιές, χωρίς μόλυνση από Covid

– έχουν αποσωληνωθεί επιτυχώς δύο ασθενείς, εξήλθε ένας και σχεδιάζουμε με αισιοδοξία τη συνέχεια

Αγαπημένοι φίλοι,να προσέχετε τους εαυτούς σας!

Να έχετε εμπιστοσύνη στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και στους Υγειονομικούς της χώρας μας!

Θα νικήσουμε!” γράφει ο Ιωάννης Κουτσοδημητρόπουλος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ