Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα ο 48χρονος που δολοφόνησε τη σύντροφό του

Σοκαρισμένη η κοινωνία στη Θεσσαλονίκη από τη νέα γυναικοκτονία. Ο δράστης που δολοφόνησε χθες την 56χρονη σύντροφό του, μέσα στο διαμέρισμά της θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.

Πρόκειται για 48χρονο, με καταγωγή από τη Γεωργία, εις βάρος του οποίου αστυνομικοί της Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής, αφού τον εξέτασαν, σχημάτισαν δικογραφία για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως.

Οι έρευνες των αστυνομικών επικεντρώθηκαν από την πρώτη στιγμή γύρω από το πρόσωπό του, καθώς υπήρχαν μαρτυρίες γειτόνων που τον είδαν να εγκαταλείπει το σπίτι της άτυχης γυναίκας με αιματοβαμμένα χέρια και ρούχα.

Θεσσαλονίκη Γυναικοκτονία

Συγκλονίζουν τα τελευταία λόγια της 55χρονης – “Σε παρακαλώ μη με σκοτώσεις”

Σύμφωνα με το thestival.gr, γείτονας της Ελένης Χ., που βρέθηκε δολοφονημένη, άκουσε λεπτό προς λεπτό το φονικό.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του γείτονα, ο καβγάς της 55χρονης με τον σύντροφό της διήρκεσε περίπου τριάντα λεπτά. Κάποια στιγμή η γυναίκα φώναζε: «Σε παρακαλώ μη με σκοτώσεις», ενώ αφού ακούστηκαν γδούποι και χτυπήματα, λίγο αργότερα ο γείτονας άκουσε την 55χρονη να βαριανασαίνει.

Το ζευγάρι φέρεται να αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα προβλήματα στη σχέση του και είχε συχνά καβγάδες και εντάσεις.

Το χρονικό της δολοφονίας στη Θεσσαλονίκη

Η σορός της γυναίκας εντοπίστηκε μέσα σε λίμνη αίματος, στο ημιώροφο διαμέρισμα όπου διέμενε επί της οδού Γραβιάς 47 στη Θεσσαλονίκη. Έφερε πολλαπλά χτυπήματα, πιθανότατα από αιχμηρό αντικείμενο, τα οποία αποδείχθηκαν θανατηφόρα.

Η ΕΛ.ΑΣ. ειδοποιήθηκε μετά τη 1.30 το μεσημέρι, από γείτονα της άτυχης γυναίκας κι έσπευσε στην περιοχή, την οποία και απέκλεισε για να ξεκινήσουν οι έρευνες.

Ο φερόμενος ως δράστης κλείδωσε το σπίτι και τράπηκε σε φυγή.

Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Ο δράστης βρέθηκε λίγες ώρες αργότερα στην περιοχή Καραμπουρνάκι, στην Καλαμαριά, καθώς τον είδε ένας κάτοικος και κάλεσε τις αρχές.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ