Θεσσαλονίκη: Βρέθηκαν μολότοφ σε κάδο έξω από σχολείο – Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. ενόψει ΔΕΘ

Συναγερμός σήμανε στις αρχές στη Θεσσαλονίκη έπειτα από τον εντοπισμό μολότοφ σε κάδο απορριμμάτων έξω από σχολείο στην Τούμπα.

Ο εντοπισμός των μολότοφ έγινε στο πλαίσιο της έρευνας της Αστυνομίας για τα μέτρα που θα τηρηθούν στη συμπρωτεύουσα ενόψει των εγκαινίων της ΔΕΘ και της ομιλίας του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Έτσι μετά τον εντοπισμό των μολότοφ στον κάδο, η ΕΛ.ΑΣ. ερευνά εξονυχιστικά την ευρύτερη περιοχή, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν και σε άλλες τοποθεσίες… πολεμοφόδια που μπορεί να χρησιμοποιηθούν στις πορείες και τις διαδηλώσεις που θα υπάρξουν στη Θεσσαλονίκη.

ΜΟΛΟΤΟΦ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

“Αστακός” η Θεσσαλονίκη

“Αστακό” θυμίζει ώρα με την ώρα η Θεσσαλονίκη ενόψει των εγκαινίων της ΔΕΘ και της ομιλίας του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Συνολικά περίπου 5.500 αστυνομικοί εκ των οποίων οι 2.000 από τμήματα της Βόρειας Ελλάδας και της Αττικής θα αναπτυχθούν σε κομβικά σημεία της πόλης, αναλαμβάνοντας την περιφρούρηση της 85ης ΔΕΘ και την αποφυγή επεισοδίων.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Σήμερα (10-09-2021) και ώρα 12:35 από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ανευρέθησαν σε προαύλιο χώρο Δημοτικού Σχολείου στην περιοχή της Τούμπας, εντός κάδου απορριμμάτων, τρεις (3) αυτοσχέδιοι εκρηκτικοί – εμπρηστικοί μηχανισμοί (μολότοφ), οι οποίοι και κατασχέθηκαν.
Προανάκριση διενεργείται από την Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ