Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει ο πατέρας του φίλου του Άλκη– «Πρέπει να προλάβουμε αυτόν που πάει να σφάξει»

Η δολοφονία του Άλκη στη Θεσσαλονίκη έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Στο μεταξύ, στην ανακρίτρια οδηγούνται σήμερα οι εννέα συλληφθέντες για τη δολοφονία του 19χρονου και τον τραυματισμό των δύο φίλων του σε τυφλή οπαδική ενέδρα τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου στην περιοχή Χαριλάου.

Ο πατέρας του φίλου του Άλκη που τραυματίστηκε στην επίθεση μιλώντας στον ΑΝΤ1 τόνισε ότι «κοιτάμε να δούμε πώς είναι καταρχάς το παιδί, να καταλάβουμε τι χρειάζεται και δεν θέλω συνεχώς να του το θυμίζω».

Δολοφονία- 19χρονος- Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με τον ίδιο, «το θέμα είναι πώς θα τους προστατεύσουμε μετά. Διότι ασχέτως πώς θα τα μεγαλώσεις, να ορίστε είδατε τι έγινε. Ήταν πέντε πιτσιρίκια, έπιναν ένα καφέ, κάθισαν σε ένα πεζούλι και σε 10 λεπτά θα έφευγαν, θα γυρνούσαν στο σπίτι και είδατε τι έγινε».

Ο πατέρας του φίλου του 19χρονου υποστήριξε ακόμη ότι «δεν είναι μόνο πώς θα τους μεγαλώσεις ωραία, τους μεγαλώνεις με τον καλύτερο τρόπο, όμως δεν φτάνει αυτό όπως βλέπετε. Πρέπει και να τους προστατεύσεις δυστυχώς γιατί βλέπεις σε τι περιβάλλον ζούμε».

Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι «αυτό είναι που πρέπει να γίνει, τι να τους πεις «πρόσεξε μην σου έρθει κανένας τυχαία και σε σφάξει», δεν υπάρχει προφύλαξη. Να μην πάει να σφάξει αυτός που πάει να σφάξει πρέπει να προλάβουμε. Κάποιους εξυπηρετούν αυτοί. Δεν ξύπνησε αυτός τυχαία, σηκώθηκε το απόγευμα και είπε «να πάω να σφάξω κάποιον».

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ