Θεσσαλονίκη: Στο δικαστήριο ο αρνητής πατέρας που μήνυσε εκπαιδευτικούς – ΒΙΝΤΕΟ

Ενώπιον της εισαγγελικής αρχής βρέθηκε ο 45χρονος πατέρας αρνητής των μέτρων κατά του κορονοϊού στη Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζεται ότι κατέθεσε μήνυση κατά των εκπαιδευτικών του γιου του, επειδή του ζητούσαν χρήση μάσκας και διαγνωστικό self test για να παρακολουθήσει το παιδί το μάθημα, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για ψευδή καταμήνυση. Το γεγονός συνέβη το πρωί της Τετάρτης σε Γυμνάσιο στην Μενεμένη Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ThessToday.gr, ο πατέρας δεν προχώρησε σε καμία δήλωση, όταν το πρωί της Πέμπτης, έφτασε στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης.

O πατέρας αρνητής των μέτρων κατά του κορωνοϊού από τη Θεσσαλονίκη ενώπιον της εισαγγελικής αρχής

Εκτός από τον πατέρα αρνητή των μέτρων κατά του κορονοϊού, στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης προσήλθε και ένας φίλος του που συνελήφθη χθες, αφού υπέβαλε μήνυση σε βάρος του διοικητή του τμήματος κατά την επίσκεψή του στον 45χρονο φίλο του στα κρατητήρια.

Ο συγκεκριμένος άνδρας ηλικίας 55 ετών επίσης συνελήφθη με την κατηγορία της ψευδούς καταμήνυσης, γιατί όταν πήγε την Τετάρτη να επισκεφτεί τον 45χρονο πατέρα, αρνήθηκε να φορέσει μάσκα και να προσκομίσει πιστοποιητικό εμβολιασμού, νόσησης ή αρνητικό rapid ή PCR test και στην συνέχεια μήνυσε τον διοικητή του τμήματος.

Όταν το πρωί της Πέμπτης ο 55χρονος κατέφθασε στα δικαστήρια, επέδειξε στις κάμερες τις χειροπέδες που του φορούσαν και είπε: «Μηνύσαμε τον διοικητή του αστυνομικού τμήματος και μας συνέλαβαν».

Και σε ερώτηση σχετικά με τον λόγο της μήνυσης ανέφερε: «Για τα βασανιστήρια που βλέπετε κι εσείς».

Επισημαίνεται ότι ο άνδρας είχε απασχολήσει την αστυνομία προ δύο μηνών περίπου, αφού είχε προκαλέσει ένταση σε κομμωτήριο, καθώς δεν ήθελε να συμμορφωθεί με τα μέτρα κατά του κορονοϊού και να φορέσει μάσκα, ενώ απαίτησε να τον κουρέψει και υπάλληλος του κομμωτηρίου που θα έπρεπε να είναι ανεμβολίαστη και να μην φοράει ούτε εκείνη μάσκα.

Αργότερα, ο αρνητής υπέβαλε μήνυση και αγωγή, ζητώντας 10.000 ευρώ. Στην αγωγή του είπε ότι η ιδιοκτήτρια αρνήθηκε να τον εξυπηρετήσει και προσπάθησε να του επιβάλει «βασανισμό».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ