Θεσσαλονίκη: Στο δικαστήριο 46χρονος που διέρρευσε ροζ βίντεο με την πρώην σύντροφό του – Συγκλονίζουν τα λόγια της

Ακόμη ένα περιστατικό “revenge porn” πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης στη Θεσσαλονίκη. Ένας 46χρονος οδηγήθηκε την Παρασκευή στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης, καθώς κατηγορείται ότι διακίνησε υλικό από προσωπικές στιγμές με την πρώην σύντροφό του, χωρίς τη συναίνεσή της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, η 48χρονη είχε συναινέσει στη βιντεοσκόπηση του υλικού, ωστόσο δεν είχε συμφωνήσει στη διαρροή του, για την οποία και δεν γνώριζε αρχικά.

Ωστόσο, ο δράστης ισχυρίστηκε ότι το διοχέτευσε σε κλειστό site.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, του επέβαλε ποινή φυλάκισης 15 μηνών, με τριετή αναστολή.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ο 46χρονος είχε περιστασιακή σχέση με την 48χρονη, από την οποία είχε ζητήσει να βιντεοσκοπήσουν τις πιο προσωπικές τους στιγμές και εκείνη δέχτηκε, υπό τον όρο ότι θα παραμείνουν μεταξύ τους.

Ο 46χρονος ανέβασε το υλικό σε site ανταλλαγής συντρόφων και αργότερα βρέθηκε σε πολύ γνωστές σελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

“Νιώθω ότι εφ’ όρου ζωής θα διασύρομαι”

Συγκλονίζουν τα λόγια της 48χρονης γυναίκας, πρώην συντρόφου του κατηγορούμενου, που εδώ και τεσσεράμισι χρόνια ζει τον δικό της εφιάλτη. Ο 46χρονος διέρρευσε σε ιστοσελίδα ανταλλαγής ερωτικών συντρόφων δύο βίντεο με τις συνευρέσεις τους, χωρίς εκείνη να το γνωρίζει.  Στο δικαστήριο το θύμα υποστήριξε ότι λόγω της διαρροής του εν λόγω περιεχομένου, τεσσερισήμισι χρόνια πριν, βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν μιλά ούτε με τη μητέρα της.

Όπως αναφέρει η 48χρονη στην ΕΡΤ “Είδαν ένα βίντεο με μια κοπέλα που μου μοιάζει και τελικά ήμουν εγώ. Έπαθα σοκ, ταλαιπωρούμαι εδώ και 4,5 χρόνια. Απευθύνθηκα στο ηλεκτρονικό έγκλημα”.

“Πολύ άγχος, πολύ αγωνία, πολύ ντροπή μιλάμε για εκμετάλλευση. Εγώ μαραζώνω έχω πάθει κατάθλιψη και πολλά άλλα, από αυτό το σοκ. Νιώθω ότι εφ’ όρου ζωής θα διασύρομαι. Δεν μπορείς να το συμμαζέψεις αυτό. Τα θύματα του ηλεκτρονικού εγκλήματος θέλουν στήριξη”, πρόσθεσε η καταγγέλλουσα.

Ακόμη, λόγω της δημοσιοποίησης των βίντεο, το θύμα ξεκίνησε να αντιμετωπίζει προβλήματα και με τον κοινωνικό της περίγυρο.

Η άτυχη γυναίκα έπαψε ακόμη και να πηγαίνει στον τόπο καταγωγής της, αλλά κατέληξε και να αποξενωθεί από τη μητέρα και τον αδελφό της.

Όπως υπογραμμίζει ο συνήγορος της 48χρονης “Η πελάτισσα μου έχει καταστραφεί έχει αφήσει τη δουλειά της, πήγαινε γυμναστήριο, έχει αφήσει το γυμναστήριο, γιατί την αναγνωρίζουν όλοι”.

Μάλιστα, το θύμα κατέθεσε μήνυση υποστηρίζοντας ότι ο θύτης, αποκόμισε και οικονομικό όφελος από τα βίντεο.

Όπως ισχυρίστηκε ο 46χρονος “Ανέβασα το βίντεο σε ιστοσελίδα ανταλλαγής συντρόφων με κωδικούς και από εκεί ξέφυγε. Προσπάθησα να τη βοηθήσω, να πάμε μαζί στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος”.

Ο συνήγορός του δράστη υποστηρίζει: “Άγνωστοι δράστες – γιατί υπάρχει αυτή η δυνατότητα – υποκλέψαν το υλικό και το διέδωσαν περαιτέρω. Ο εντολέας μου συνεργάστηκε με την κυρία προσπάθησε να τη βοηθήσει, αλλά είναι δύσκολο να βρεθεί ποιοι είναι οι πραγματικοί ένοχοι”.

Ο 46χρονος αφέθηκε ελεύθερος, με τις γυναίκες που έχουν πέσει θύματα του “revenge porn” να ζητούν τη μετατροπή του αδικήματος σε κακούργημα.

Ακολουθούν τα συγκλονιστικά λόγια του θύματος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ