Γρεβενά: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον 59χρονο που σκότωσε τη γιαγιά και μητέρα του – “Ο σατανάς δεν είχε φύγει”

Χωρίς τέλος είναι οι αποκαλύψεις για τον 59χρονο στα Γρεβενά, που σκότωσε τη γιαγιά και τη μητέρα του, με διαφορά 26 ετών. Ο δράστης συνελήφθη από τις αστυνομικές Αρχές πριν από μερικά 24ωρα για τη δολοφονία της 83χρονης μητέρας του, ενώ από τις έρευνες της Αστυνομίας αλλά και από την ιατροδικαστική εξέταση, προέκυψε ότι ο δράστης είχε βιάσει την άτυχη γυναίκα, πριν την στραγγαλίσει. Ο ίδιος, πριν από 26 χρόνια είχε δολοφονήσει και τη γιαγιά του, τραυματίζοντάς την θανάσιμα με μαχαίρι και με τσεκούρι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του star, οι κάτοικοι στο χωριό Κοσμάτι έβλεπαν την επικίνδυνη συμπεριφορά του δράστη αλλά φοβόντουσαν να τον καταγγείλουν. Οι ίδιοι αποκαλύπτουν ότι μόλις πριν από έξι μήνες, ο 59χρονος περιέγραφε στους άνδρες στο καφενείο του χωριού το πώς είχε δολοφονήσει τη γιαγιά του. “Έβλεπε στη γιαγιά του τον σατανά και πήρε ένα μαχαίρι τη δολοφόνησε. Ο σατανάς δεν είχε φύγει, και την αποτελείωσε με το τσεκούρι”, αναφέρει ένας κάτοικος ότι είχε πει ο δράστης.

Μετά τη δολοφονία της γιαγιάς του, ο 59χρονος είχε οδηγηθεί στη φυλακή και στη συνέχεια νοσηλεύτηκε στο ψυχιατρείο Κορυδαλλού. Λίγους μήνες μετά την αποφυλάκισή του, όπως λένε συγχωριανοί του, είχε εργαστεί σε σχολείο στην Κόρινθο, όμως το 2016 επέστρεψε στο χωριό επειδή αρρώστησε η μητέρα του. Η γυναίκα φαίνεται πως ζούσε μία μαρτυρική ζωή στα χέρια του γιου της, επί 30 χρόνια. Πριν από λίγα 24ωρα, ο 59χρονος της αφαίρεσε τη ζωή, με βίαιο τρόπο, ενώ “προδόθηκε” επειδή βιάστηκε να την κηδέψει, ώστε να μην κινήσει υποψίες.

Η… βιαστική κηδεία

Σύμφωνα με πληροφορίες που είχε μεταδώσει το enikos.gr, ο γιος της 83χρονης προκειμένου να καλύψει τα ίχνη του, πήγε σε γραφείο τελετών ζητώντας να γίνει η κηδεία της μητέρας του… βιαστικά.

Ωστόσο, τον ενημέρωσαν ότι θα έπρεπε πρώτα να πάει στην αστυνομία ώστε να έχει τα απαραίτητα έγγραφα για να τελεστεί η κηδεία. Ο 59χρονος, που είχε δολοφονήσει τη μητέρα του το πρωί, ουσιαστικά αναγκάστηκε να μεταβεί στις αστυνομικές Αρχές για να δηλώσει τον θάνατό της αργά το βράδυ, με καθυστέρηση άνω των 12 ωρών. Όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν, γιατί τους ενημέρωσε με τόσο μεγάλη καθυστέρηση, ο 59χρονος ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν σε κατάσταση σοκ.

Επειδή ο θάνατος της άτυχης ηλικιωμένος ήταν αιφνίδιος, δόθηκε εντολή για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, που έδειξε ότι ο θάνατος ήταν ασφυκτικός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ