Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο 45χρονος Αλβανός για την άγρια δολοφονία έξω από βενζινάδικο

Παραδόθηκε στην Αστυνομία ο δράστης της άγριας δολοφονίας, έξω από βενζινάδικο, στην περιοχή της Ανάληψης στη Θεσσαλονίκη, με θύμα 50χρονο, με καταγωγή από την Αλβανία.

Πρόκειται για 45χρονο άνδρα, πατέρα τριών παιδιών, ο οποίος συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του παραδόθηκε στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης και ομολόγησε την πράξη του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης ισχυρίζεται ότι υπήρξε φίλος με το θύμα κι ότι η αιτία του καβγά τους ήταν οικονομικοί λόγοι. 

Παραμένει υπό κράτηση και αυτή τη στιγμή εξετάζεται από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής Θεσσαλονίκης, ενώ στη συνέχεια αναμένεται να συλληφθεί καθώς είναι σε ισχύ το αυτόφωρο.

Βίντεο ντοκουμέντο με την δολοφονία

Το έγκλημα έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης (13/7) στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Ο 50χρονος, αλβανικής καταγωγής, έπεσε νεκρός έπειτα από πυροβολισμό που δέχθηκε στη μέση του δρόμου μπροστά από ένα βενζινάδικο, στην οδό Σόλωνος. Σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής οι οποίοι είναι σε κατάσταση σοκ, το θύμα είχε νωρίτερα καβγά με άλλα δύο άτομα σε καφενείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο 50χρονος έφυγε πεζός από το καφενείο, ενώ ο δράστης τον ακολούθησε με το αυτοκίνητό του. Φτάνοντας στο βενζινάδικο, ο διαπληκτισμός συνεχίστηκε και τα αίματα άναψαν για τα καλά. Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται το θύμα να λογομαχεί με τον οδηγό του αυτοκινήτου και να προσπαθεί να τον χτυπήσει με κάποιο αντικείμενο που μοιάζει με αλυσίδα. Τότε, ο 50χρονος δέχεται τους πυροβολισμούς και πέφτει νεκρός στο οδόστρωμα.

Οι πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών κάνουν λόγο για οικονομικές διαφορές μεταξύ δράστη και θύματος.

 

Ο ιδιοκτήτης του οχήματος και φερόμενος ως δράστης είναι αλβανικής καταγωγής και σεσημασμένος, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης έχουν στοιχεία ότι μετέφερε ναρκωτικά. Γι΄ αυτό, και με δεδομένο ότι ταξίδευε συχνά στην γενέτειρά του, στο Ελβασάν, οι αστυνομικοί είχαν δώσει την φωτογραφία και τα στοιχεία του στους συνοριακούς σταθμούς που οδηγούν στην Αλβανία.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ