Θεσσαλονίκη: Με μουσική και σόου πυροτεχνημάτων η υποδοχή του 2023

Xιλιάδες πυροτεχνήματα έσκισαν το νυκτερινό ουρανό της Θεσσαλονίκης κι’ έδωσαν λάμψη στα νερά του Θερμαϊκού. «Καλή χρονιά για την πόλη μας, καλή χρονιά για την υπέροχη Θεσσαλονίκης που όλοι αγαπάμε, καλή χρονιά για τον καθένα από εσάς, από εμάς», ήταν το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα, ακριβώς πριν το ρολόι χτυπήσει μεσάνυκτα και το 2023 κάνει πανηγυρικά ποδαρικό στην Πλατεία Αριστοτέλους.

Με μουσική, πυροτεχνήματα, εύθυμη διάθεση που στέλνει vibes για ατελείωτο κέφι, υποδέχονται το 2023 οι Θεσσαλονικείς, σε μία φαντασμαγορική εκδήλωση που πραγματοποιείται αυτήν την ώρα στη στολισμένη πλατεία Αριστοτέλους.

Πλήθος κόσμου άρχισε να συγκεντρώνεται λίγο πριν τις 23:00 γύρω από το σημείο όπου έχει στηθεί η σκηνή για το μουσικό μέρος της εκδήλωσης το οποίο έχει αναλάβει και διοργανώσει γνωστός ραδιοφωνικός σταθμός της πόλης, ενώ λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, απηύθυνε τις δικές του ευχές για το νέο έτος.

«Οποία πληγή άνοιξε, να κλείσει. Το 2023 να φέρει υγεία, αγάπη και αλληλεγγύη», ευχήθηκε συγκεκριμένα ο κ. Ζέρβας, τονίζοντας παράλληλα ότι όλες του τις χριστουγεννιάτικες γιορτές τις έχει περάσει στη Θεσσαλονίκη.

Μόλις τελείωσε η αντίστροφη μέτρηση, οι διοργανωτές της εκδήλωσης δημιούργησαν ένα υπερθέαμα χρωμάτων και σχεδίων, φωτίζοντας τον ουρανό της πόλης με αμέτρητα πυροτεχνήματα από  θαλάσσης, τα οποία χορήγησε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Το σόου μάλιστα ήταν τόσο εντυπωσιακό που για έξι λεπτά καθήλωσε όλο το κοινό που βρέθηκε στην εκδήλωση

Η Πλατεία Αριστοτέλους, γέμισε από μουσική που έπαιζαν γνωστοί dj’s , oι οποίοι έδιναν τον τόνο στο γιορτινό καλωσόρισμα της καινούργιας χρονιάς, σε μια βραδιά που η Θεσσαλονίκη δείχνει να έχει αφήσει πίσω της το γκρίζο της πανδημίας και των προβλημάτων της πεζή καθημερινότητας. Έχουμε πια μπει στο 2023, μια καινούργια χρονιά!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ