Θεσσαλονίκη: «Κόντεψε να το σκοτώσει το παιδί, ακόμα κινδυνεύει» λένε συγγενείς του 23χρονου – Τι υποστήριξε ο τράπερ για τον ξυλοδαρμό

Διασωληνωμένος στην εντατική του ΑΧΕΠΑ παραμένει ο 23χρονος, ο οποίος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στη μέση του δρόμου, στη Θεσσαλονίκη. Ο τράπερ, που καταγγέλθηκε για τον ξυλοδαρμό του φοιτητή, αφέθηκε ελεύθερος μετά την εμφάνισή του στο αστυνομικό τμήμα, δύο ημέρες μετά το περιστατικό.

Η οικογένεια του 23χρονου, ο οποίος παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, περιμένει ένα ευχάριστο νέο από τους γιατρούς. Όπως λένε, δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι το παιδί δίνει μάχη για την ζωή του, ενώ «αυτοί οι τύποι» είναι έξω.

Συγγενείς του φοιτητή μίλησαν στην εκπομπή LiveNews για την κατάσταση του φοιτητή. «Το ‘χουν στην εντατική, είναι σοβαρά. Έχει δύο αιματώματα στο κεφάλι, εγχειρίστηκε και τώρα περιμένουμε σε αναμονή», λέει θείος του.

«Το παιδί είναι διασωληνωμένο ακόμη. Είναι διασωληνωμένο. Δεν ξέρουμε τώρα. Εντάξει, όταν είναι κάποιος διασωληνωμένος με βαρύτατες κακώσεις είναι επιφυλακτικοί δεν είναι… Είναι φειδωλοί στα λόγια τους οι γιατροί», αναφέρει μία θεία του.

Όλα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Η οικογένεια του 23χρονου φοιτητή ισχυρίζεται πως ο νεαρός περπατούσε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με δύο φίλους τους, μέχρι που τους πλησίασε η παρέα του τράπερ.

«Γυρνούσαν σπίτι, λέει, μετά είχαν πάει σε ένα μαγαζί. Αυτό δεν πίνει, είναι καλό παιδί. Αν ήπιε καμιά μπύρα… Και απ’ ό,τι έμαθα εγώ τώρα ότι στο δρόμο του λέει: “Κάπου σας ξέρω εγώ εσάς” και του επιτέθηκε και τον χτύπησε. Του έριξε μια κεφαλιά, μια κλωτσιά κι έπεσε πίσω», περιγράφει ο θείος.

«Τα παιδιά πηγαίναν να πάρουν ένα λεωφορείο γραμμής που έχει και τη νύχτα και βρέθηκαν στον δρόμο τους αυτοί οι δύο άνθρωποι. Στα καλά καθούμενα. Με τρελαίνει το γεγονός να έχουμε το παιδί μας μέσα στην εντατική και αυτοί οι τύποι να είναι έξω και να λένε διάφορα πράγματα», ξεσπά η θεία του.

Ο 23χρονος ξαφνικά βρέθηκε πεσμένος στο δρόμο να δέχεται μπουνιές και κλωτσιές. «Στα καλά καθούμενα πήγε και το χτύπησε. Και κόντευε να το σκοτώσει, όχι μόνο το χτύπησε. Κόντεψε να το σκοτώσει το παιδί και ακόμα κινδυνεύει. Δεν έχει γίνει καλά. Δεν έχει ξεφύγει ακόμα από το κίνδυνο. Έκανε τέσσερις ώρες χειρουργείο. Τώρα είναι ακόμα είναι διασωληνωμένος», λέει ο θείος του.

Αφού παρήλθε το αυτόφωρο, ο γνωστός τράπερ παρουσιάστηκε μόνος του στο αστυνομικό τμήμα δύο ημέρες αργότερα. «Δεν κατάλαβα ότι τραυματίστηκε σοβαρά. Έφυγαν όλοι από το σημείο», φέρεται να υποστήριξε ο τράπερ.

Ο δικηγόρος του τράπερ, Θοδωρής Καραγιάννης, μίλησε στο Mega. «Ο άνθρωπος μαθαίνει από δημοσιογράφους το πρωί ότι μπορεί να υπάρχει δικογραφία εναντίον του και επειδή βγήκαν πολλά ονόματα, μπορεί να είναι ένας από τους πολλούς», τόνισε.

Η οικογένεια του 23χρονου έχει υποβάλει μήνυση, ενώ για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ