Θεσσαλονίκη: Κανένα σημάδι πάλης στη μητέρα και τον γιο που έπεσαν με το αυτοκίνητο στη θάλασσα – Τι έδειξε η νεκροψία

Ολοκληρώθηκε η νεκροψία-νεκροτομή στις σορούς της 77χρονης και του 50χρονου γιου της, που ανασύρθηκαν νεκροί έπειτα από την πτώση του αυτοκινήτου τους στη θαλάσσια περιοχή των Νέων Επιβατών, στην Περαία Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thessotday.gr, από την νεκροψία δεν ανιχνεύτηκε ούτε ένα σημάδι πάλης και η αιτία θανάτου είναι ο πνιγμός. Πηγές αναφέρουν πως το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν και τοξικολογικές εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν η μητέρα και ο γιος της είχαν καταναλώσει κάποια ουσία πριν μπουν στο αυτοκίνητο με το οποίο έπεσαν στη θάλασσα, βάζοντας τέλος στη ζωή τους. Τόσο στην περίπτωση της μητέρας, όσο και στην περίπτωση του γιου, φέρεται να έχει εντοπιστεί ιστορικό με ψυχολογικά προβλήματα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 50χρονος λίγο πριν ρίξει το όχημα στη θάλασσα δέθηκε με χειροπέδες με τη μητέρα του, οι δυο τους προσδέθηκαν και στο τιμόνι, ενώ τοποθέτησαν και σακιά με άμμο στο πίσω μέρος του καθίσματος. Στη συνέχεια πάτησε το γκάζι και το αυτοκίνητο έπεσε στο νερό. Οι δυο τους παρέμειναν στο σημείο παραπάνω από μια ώρα, έως ότου οι αρμόδιες αρχές να στήσουν την επιχείρηση για την ανάσυρση του οχήματος και των άψυχων σωμάτων τους.

Κάτοικοι δηλώνουν στο ThessToday.gr ότι τον Σεπτέμβριο του 2021 έφυγε από τη ζωή -υπό άγνωστες συνθήκες- η αδελφή του 50χρονου. Λίγους μήνες αργότερα ο πατέρας της οικογένειας, ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, δεν άντεξε την απώλεια του παιδιού του με συνέπεια να καταρρεύσει και να καταλήξει.

Μητέρα και γιος σύμφωνα με μαρτυρία γείτονα μετά τον θάνατο του πατέρα και της κόρης είχαν περιορίσει σημαντικά τις κοινωνικές συναναστροφές στην περιοχή. Παράλληλα, οι κάτοικοι της περιοχής εκφράζουν την οδύνη τους για την τραγική κατάληξη της οικογένειας. «Ήταν πολύ ήσυχοι άνθρωποι. Δεν μιλούσαν πολύ και δεν τους βλέπαμε πολύ, λέγαμε μόνο μια καλημέρα. Η οικογένεια ήταν πολύ πονεμένοι άνθρωποι. Ο πατέρας δεν είχε αντέξει τον χαμό της κόρης του. Είμαστε συγκλονισμένοι και δεν μπορούμε να πιστέψουμε το κακό που έγινε και πως πήραν την απόφαση να δώσουν τέλος στη ζωή τους. Ξεκληρίστηκε ολόκληρη η οικογένεια».

Θείος 50χρονου: «Δεν μπορώ να το πιστέψω»

Από την πλευρά του ο θείος του 50χρονου επεσήμανε πως στάθηκε στο πλευρό της 72χρονης και του 50χρονου ώστε να ξεπεράσουν ψυχολογικά τον χαμό των δικών τους ανθρώπων, όμως ποτέ δεν πίστεψε ότι θα έφταναν στο σημείο να βάλουν τέλος στην ίδια τους τη ζωή και μάλιστα με αυτόν τον τρόπο.

«Είναι πολύ δύσκολο για όλους μας καθώς χάθηκε ολόκληρη η οικογένεια μέσα σε ενάμιση χρόνο. Δεν ήταν καλά ψυχολογικά, ούτε η μητέρα ούτε ο γιος. Προσπαθούσα να τους βοηθήσω όπως μπορούσα. Τελευταία φορά τους είδα το Σάββατο αλλά δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που θα ακολουθούσε», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα και πρόσθεσε ότι «δυστυχώς η μητέρα είχε αναφέρει αρκετές φορές ότι θα ήθελε να δώσει τέλος στη ζωή της. Είχαν νοσηλευτεί και οι δύο σε ιδρύματα πριν από λίγο καιρό. Λυπάμαι πολύ για ό,τι έγινε».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ