Σασμός: Αυτός είναι ο μυστηριώδης άνδρας που μπαίνει στη σειρά – Η ανατριχιαστική σκηνή

Η σκηνή με την οποία τελείωσε το επεισόδιο της Τρίτης (29/6) στον “Σασμό” προκάλεσε ερωτήματα στο τηλεοπτικό κοινό. Οι τηλεθεατές παρακολούθησαν έναν άνδρα να βγαίνει από την θάλασσα, χωρίς να αποκαλύπτεται το πρόσωπό του.

Ο άνδρας εμφανίστηκε να αναδύεται από τα κύματα, φορώντας μαύρα ρούχα, ενώ, φτάνοντας στην στεριά, το μόνο που καταγραφόταν από τον φακό ήταν τα πόδια του. Μάλιστα, η εικόνα του ήταν “ντυμένη” με πράσινο φίλτρο, το οποίο συμπλήρωνε την αινιγματική ατμόσφαιρα. Ποιος είναι αυτός ο μυστηριώδης άνδρας;

Σύμφωνα με την εκπομπή “Breakfast@Star”, η σειρά ολοκληρώνεται για την φετινή σεζόν την επόμενη εβδομάδα. Το επεισόδιο που προβλήθηκε χθες προκάλεσε χαμό στο Twitter, εξαιτίας την αποχώρησης του τηλεοπτικού Γεράσιμου, κατά κόσμον Αργύρη Πανταζάρα.

Ωστόσο, η σκηνή που συζητήθηκε ακόμη περισσότερο σε σύγκριση με εκείνη της αποχώρησης του Γεράσιμου ήταν αυτή του μυστηριώδη άνδρα.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή, στον τηλεοπτική σειρά μπαίνει ο Στέλιος Μάινας. Ο γνωστός ηθοποιός, θα ενσαρκώσει τον Παύλο Βρουλάκη, ο οποίος επιστρέφει για να πάρει εκδίκηση για τον φόνο του Πετρή. Να σημειωθεί ότι η οικογένειά του τον θεωρούσε νεκρό, αλλά ο ίδιος τελικά δεν είναι.

Δείτε το βίντεο: 

Την “επιστροφή” του ηθοποιού αποκάλυψε η Reallife την Κυριακή.  Συγκερκιμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της «R», στον νέο κύκλο επεισοδίων του «Σασμού» θα ενταχθεί ο Στέλιος Μάινας. Δέκα χρόνια μετά το «Νησί», ο σημαντικός ηθοποιός θα… πολιτογραφηθεί και πάλι Κρητικός, αυτή τη φορά όχι στη Σπιναλόγκα αλλά στην Ανω Ποριά.

Ο Στ. Μάινας θα εμφανιστεί με ρόλο-κλειδί στο πλευρό της οικογένειας της Μαρίνας και της Αργυρώς, καθώς θα υποδυθεί έναν Βρουλάκη από τα παλιά, που επανεμφανίζεται στο προσκήνιο δίνοντας νέα τροπή και νέα στοιχεία για τη βεντέτα ανάμεσα στους Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ