Θεσσαλονίκη: Επέστρεψε στη δουλειά της η 24χρονη Γεωργία – Οι τοξικολογικές και οι καταθέσεις όσων βρέθηκαν στο πάρτι

Το τελικό πόρισμα των τοξικολογικών εξετάσεων, αναμένεται η 24χρονη Γεωργία Μπίκα που κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της στη σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Η νεαρή γυναίκα, που βρήκε το θάρρος και τη δύναμη να καταγγείλει τα όσα βίωσε, απολαμβάνει την απόλυτη στήριξη των συγγενών της, των συναδέλφων αλλά και των πραγματικών της φίλων από τις γειτονιές του Λαγκαδά και προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της.

Όπως αναφέρει το thesstoday.gr, η ψυχολογική κατάσταση της 24χρονης είναι ήδη πολύ καλύτερη, με τη βοήθεια και των ψυχολόγων της, καθώς πραγματοποιεί όλο αυτό το διάστημα τις θεραπείες και τις συνεδρίες της. Μάλιστα, έχει επιστρέψει στην εργασία της και προσπαθεί καθημερινά να επανέλθει στην κανονική της ζωή, αυτή, που είχε πριν το μοιραίο βράδυ.

«Δεν φοβάται πλέον, δεν κρύβεται»

«Δεν φοβάται πλέον. Δεν κρύβεται. Ο κόσμος την στήριξε πραγματικά με όλη του την αγάπη. Νιώθει πως έκανε μία σωστή κίνηση» δηλώνει στην ιστοσελίδα ο δικηγόρος της, Θανάσης Ζιώγας, και προσθέτει πως η Γεωργία με την πράξη της συνεχίζει να προσπαθεί να ενθαρρύνει όλες τις γυναίκες να μιλήσουν, όπως έκανε εκείνη.

Με περίσσιο θάρρος η 24χρονη από την πρώτη στιγμή βγήκε και μίλησε για τον ομαδικό βιασμό της δημόσια, χωρίς να κάνει πίσω στιγμή. Το πρωτοφανές κύμα συμπαράστασης προς το πρόσωπο της, ήταν εξαρχής αυτό που την όπλιζε με θάρρος και υπομονή. «Καμία μόνη» είναι ένα από τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης που δέχεται τόσο καιρό. Φίλοι της στο διαδίκτυο έχουν κατακλύσει το προφίλ της με μηνύματα που εκθειάζουν τη δύναμη της ψυχής της και τη γενναιότητά της και την παροτρύνουν να μην κάνει πίσω και να οδηγήσει την υπόθεση μέχρι την πλήρη διαλεύκανσή της.

«Άλλες κοπέλες κουκουλώνουν το πρόβλημα και εξακολουθεί να υπάρχει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Η Γεωργία βγήκε και μίλησε ώστε να νικήσει ακόμη και τον ίδιο της τον εαυτό. Είναι πολύ δύσκολο. Η κοινωνία όμως την αγκάλιασε, όλοι την θεωρούν πως είναι ένα δικό τους παιδί. Πλέον δεν μπορεί να της κάνει κανένας τίποτα κακό, η ιστορία της έχει γίνει γνωστή, αλλά δεν θα θέλαμε να επαναληφθεί σε οποιαδήποτε άλλη κοπέλα».

Πληροφορίες της ιστοσελίδας αναφέρουν ότι η Παρασκευή-το αργότερο η Δευτέρα- φαίνεται ότι θα είναι το καθοριστικό σημείο για να «πέσει φως» στην υπόθεση της 24χρονης, καθώς αναμένεται το τελικό πόρισμα των τοξικολογικών εξετάσεων. Όλο αυτό το διάστημα το Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας βρίσκεται σε πλήρη συνεργασία και καθημερινή επικοινωνία με τις ανακριτικές αρχές και ενημερώνει συνεχώς για το σκέλος των αναλύσεων που έχουν γίνει στα δικά του εργαστήρια.

Καταθέτουν όλοι όσοι παραβρέθηκαν στο επίμαχο πάρτι

Παράλληλα, η ανακρίτρια καλεί συνεχώς μάρτυρες που μπορούν να βοηθήσουν στην υπόθεση ή ακόμη και να δώσουν την δική τους εκδοχή. Άτομα που βρίσκονταν εκείνο το βράδυ στο πάρτι και φέρεται να εμπλέκονται, έχουν περάσει το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου και η διαδικασία βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη. Μάλιστα, νωρίτερα σήμερα κατέθεσε ο φερόμενος διοργανωτής του πάρτι, κάτι το οποίο βέβαια, ο ίδιος αρνείται.

«Μία κοινωνία ολόκληρη ανυπομονεί για τα αποτελέσματα των εξετάσεων, πόσω μάλλον η Γεωργία. Στα βίντεο που παρακολούθησα από τις κάμερες του ξενοδοχείου, φαίνεται πάρα πολύ ζαλισμένη, παραπατάει συνεχώς στην κυριολεξία. Δεν είναι δυνατόν να μην βρεθεί αλκοόλ στις εξετάσεις. Βέβαια, δεν γνωρίζω εάν εντοπιστεί και το χάπι βιασμού, όπως δεν γίνεται να το ξέρει και η ίδια. Όσοι το δίνουν στα θύματα, γίνεται με έναν πολύ ύπουλο τρόπο, δεν γίνεται καν να ξέρεις τι συμβαίνει. Εάν το ήξερε δεν θα έπινε εκείνο το ποτό. Όπως και αν ήταν καλά θα έφευγε, δεν θα γυρνούσε στο ξενοδοχείο. Όμως όλα αυτά δυστυχώς συνέβησαν».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ