“Εγώ είμαι ΟΥΚ, δεν είμαι φλώρος”: 28χρονος απειλούσε 16χρονη και την οικογένειά της με revenge porn

Σε μία σοβαρή καταγγελία σε βάρος ενός 28χρονου προχώρησαν μια 16χρονη και η οικογένειά της.

Η νεαρή κοπέλα έκανε το λάθος να αποδεχθεί το αίτημα φιλίας του 28χρονου άνδρα στα social media και να συνάψει ερωτική διαδικτυακή σχέση μαζί του για δυόμισι μήνες.

Σύμφωνα με την καταγγελία, o 28χρονος συστηνόταν ως λοχαγός στα ΟΥΚ και της έταζε έρωτα και γάμο. Όταν χώρισαν, εκείνος έστειλε στον πατέρα της 16χρονης τις γυμνές της φωτογραφίες που του είχε στείλει, και απειλούσε ότι θα τις δημοσιοποιήσει.

Η 16χρονη βρέθηκε ένα βήμα πριν από την αυτοκτονία

«Νιώθω ότι θέλω να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Νιώθω ότι θέλω να αυτοκτονήσω. Δεν ξέρω τι να κάνω. Συνέχεια στο μυαλό μου έχω τη λέξη αυτοκτονία. Ως τη μόνη λύση» είπε η 16χρονη, μιλώντας στο Star.

Πατέρας 16χρονης: Ο άνθρωπος δεν είναι καλά – Ξέραμε ότι έχει και όπλα και φοβηθήκαμε

Ο πατέρας της 16χρονης πήγε στην Ασφάλεια της περιοχής και προχώρησε σε καταγγελία εναντίον του 28χρονου άνδρα. «Εγώ την στήριξα πάρα πολύ. Την συμβούλεψα, δεν την μάλωσα. Μόνο με λόγια. Με το ξύλο και με τον θυμό δεν γίνεται κάτι. Την είδα πολύ αγχωμένη και φοβήθηκα για την υγεία της. Ήταν μία πολύ δύσκολη κατάσταση και δεν ξέραμε τι κατάληξη θα έχει. Γι’ αυτό και δεν αφήναμε μόνη της» ανέφερε ο πατέρας 16χρονης.

Ο ίδιος ανέφερε πως επικοινώνησε με τον 28χρονο, ο οποίος δεν δίστασε να τον απειλήσει. «Εγώ μίλησα με αυτόν τον άνθρωπο και με απείλησε κιόλα. Του είπα ότι “ξέρω για τα μηνύματα που σου έστειλε η κόρη μου. Ότι λες και κάνεις θα τα πάω στην αστυνομία”. Αυτός μου έστειλε και έλεγε “Θα σε γ…. Θα σας βάλω φυλακή γιατί εγώ είμαι μέσα στην αστυνομία”. Κατάλαβα ότι ο άνθρωπος δεν είναι καλά. Ξέραμε ότι έχει και όπλα και φοβηθήκαμε» τόνισε.

Ηχητικά ντοκουμέντα “καίνε” τον 28χρονο

Η εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” έφερε στη δημοσιότητα ηχητικά ντοκουμέντα, στα οποία ο 28χρονος ακούγεται να λέει:

«Έχω ανεβάσει όλες τις φωτογραφίες που μου έχει στείλει στο Facebook, στο YouTube, στο Instagram. Να ξέρεις, τα έχω στείλει όλα. Τα βλέπουν όλοι και γελάνε. Εγώ είμαι ΟΥΚ, δεν είμαι κανένας φλώρος, που έχεις το αγόρι σου και το παρακαλάς».

«Είμαι λοχαγός στα ΟΥΚ, εκπαιδεύω παλικάρια της αστυνομίας και του στρατού. Μου έχει μιλήσει η κόρη σας για αυτά τα πράγματα. Επειδή η κόρη σας μου έλεγε πάρα πολλά πράγματα και αν σας είναι εύκολο να τη μαζέψετε… Δεν θέλω να σηκώσετε χέρι απάνω της. Με ήρεμο τρόπο αν μπορείτε. Και σόρρυ για την ενόχληση. Σας έχω σαν πατέρα, σας καταλαβαίνω, σας σέβομαι από εκεί και πέρα είναι δική σας η επιλογή τι θα κάνετε».

«Εγώ θα σε βάλω μέσα και δεν θα ξαναβγείς έξω. Κι άμα θες πήγαινε στο δ… πήγαινε όπου θες. Εγώ θα σου κάνω μήνυση. […] Έχω τα στοιχεία σου, ξέρω πού μένεις, έχω κι άλλες φωτογραφίες που μου έχει στείλει η κόρη σας και μου έχει στείλει και για εσάς φωτογραφίες και για τη γυναίκα σας. Εγώ αυτά θα τα στείλω στην αστυνομία και από εκεί και πέρα κάντε ό,τι θέλετε».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ