Θεσσαλονίκη: Επεισόδια στην πορεία για την τραγωδία στα Τέμπη – Βίντεο

Εκτεταμένα επεισόδια βρίσκονται σε εξέλιξη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στο περιθώριο της πορείας για τα Τέμπη μεταξύ διαδηλωτών και ΕΛΑΣ.

Μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν μπροστά από το Σιδηροδρομικό Σταθμό με πετροπόλεμο, μολότοφ και δακρυγόνα, η πορεία συνέχισε κινούμενη ανατολικά, ενώ φτάνοντας επί της Αγίου Δημητρίου στο ύψος του υπουργείου Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, άγνωστοι αναποδογύρισαν κάδους στη μέση του δρόμου, με την αστυνομία να προχωρά σε ρίψη κρότου λάμψης και δακρυγόνων.  Οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν στήσει φραγμό στο ύψος της Ιασωνίδου, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα typosthes.

Την ίδια στιγμή τμήμα της πορείας που ήταν μπροστά στα επεισόδια στον ΟΣΕ κινήθηκε επί της Εγνατίας, με την ένταση μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας να συνεχίζεται μέχρι και την Καμάρα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι επεισόδια είχαμε στον ΟΣΕ, στην Αγίου Δημητρίου, στην Ιασωνίδου, στην Π. Πατρών Γερμανού, ενώ αυτή την ώρα υπάρχουν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας στην Εγνατία.

Στην Εγνατία η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική από τη χρήση χημικών. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε προσαγωγές ατόμων, με τους πολίτες που ήταν στο σημείο να διαμαρτύρονται, σύμφωνα με την ιστοσελίδα thesstoday.gr.

Οι επιθέσεις από τους κουκουλοφόρους αυτή την ώρα σημειώνονται σε διαφορετικά σημεία περιμετρικά του ΑΠΘ.

Στο βίντεο του ThessToday διαδηλωτές φαίνεται να βοηθούν ηλικιωμένη που ένιωσε έντονη αδιαθεσία.

Τα επεισόδια που έγιναν νωρίτερα στη Θεσσαλονίκη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ