Θεσσαλονίκη: Ένοχος για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του 27χρονος – «Δεν έχετε δικαίωμα να με συλλάβετε, θα σας σφάξω»

Ένοχος με ποινή φυλάκισης 4 έτη και 3 μήνες κρίθηκε ο 27χρονος Ρομά, ο οποίος κατηγορήθηκε για τον ξυλοδαρμό της πρώην συντρόφου του στις 4 Ιανουαρίου στην περιοχή του Δενδροποτάμου στη Θεσσαλονίκη.

Στον κατηγορούμενο Δ.Σ, ο οποίος κάθισε στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης στις 14 Ιανουαρίου, ασκήθηκε ποινική δίωξη για επικίνδυνη ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, εξύβριση και κατά συρροή, ενδοοικογενειακή απειλή, αντίσταση και απείθεια.

Σύμφωνα με το ThessNews, ο 27χρονος απείλησε, εξύβρισε και στη συνέχεια χτύπησε την πρώην σύζυγό του και μητέρα των τριών παιδιών του, με σφαλιάρες στο πρόσωπο και στο σώμα.

Πάτρα-ξυλοδαρμός

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 8:30 της 4ης Ιανουαρίου ο Δ.Σ έπιασε από τον λαιμό την 24χρονη παθούσα, την χτυπούσε με σφαλιάρες παντού, την έσπρωχνε στο έδαφος, τις τραβούσε τα μαλλιά και πετούσε πάνω της διάφορα αντικείμενα, ενώ η ίδια αιμορραγούσε από πληγή στο κεφάλι και πονούσε σε όλο της το σώμα, με αποτέλεσμα να προκληθούν μώλωπες.

Λίγο αργότερα, ο δράστης στη θέα των αστυνομικών της Άμεσης Δράσης που κατέφθασαν στο σημείο, δεν δίστασε να τους απειλήσει.

«Ένα βήμα να κάνεις και θα σε μαχαιρώσω», φέρεται να είπε στον έναν εξ’ αυτών, ενώ στη συνέχεια απευθυνόμενος και στον συνάδελφο του, τους απείλησε λέγοντας:

«Γνωρίζω εγώ τον νόμο, δεν έχετε δικαίωμα να με συλλάβετε, θα σας σφάξω».

Αμέσως μετά ο άνδρας τράπηκε σε φυγή πεζός προσπαθώντας να διαφύγει.

Στη δική κλήθηκαν να καταθέσουν ως μάρτυρες η πρώην γυναίκα του και οι δύο αστυνομικοί.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ