Θεσσαλονίκη: «Είχε σοβαρό πρόβλημα», λέει η σύζυγος του 60χρονου που έπαθε ανακοπή καρδιάς στο τιμόνι

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του 60χρονου, ο οποίος πέθανε ύστερα από ανακοπή που υπέστη ενώ οδηγούσε το πρωί της Τετάρτης (29/11) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Το όχημα του 60χρονου ξέφυγε από την πορεία του, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε βανάκι του δήμου Θεσσαλονίκης και σε ένα ακόμη αυτοκίνητο. Ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, όμως, ήταν ήδη αργά.

«Είχε θέματα με την καρδιά του, έπαθε ανακοπή και αφρενάριστος κιόλας έπεσε πάνω στα αυτοκίνητα», δήλωσε η νύφη του στην εκπομπή LiveNews.

Μία γυναίκα που περνούσε από το σημείο περιγράφει στην κάμερα του Mega την πορεία του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο 6οχρονος. «Το αυτοκίνητο δεν έκανε ελιγμούς, μάλλον ο άνθρωπος έμεινε επί τόπου και έπεσε πάνω στο τιμόνι», αναφέρει.

Οι οδηγοί των άλλων δύο οχημάτων γλίτωσαν από τύχη, χωρίς να τραυματιστούν. «Φαινόταν ότι είχε φύγει ο άνθρωπος, οι άλλοι οδηγοί δεν έπαθαν κάτι, ήταν μία χαρά», περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας.

Είχε σοβαρό πρόβλημα, λέει η σύζυγος του 60χρονου

Η σύζυγος του 60χρονου μίλησε στην ίδια εκπομπή για τον θάνατο του συζύγου της.

«Με πήρε η Τροχαία και με ενημέρωσε “ότι ο σύζυγός σας έχει τρακάρει και έχει πάθει ανακοπή”. Ρωτάω εγώ, λέω “ζει ο άνθρωπος;”. Αλλά εγώ κατάλαβα ότι δεν ήθελε ο αστυνομικός να μου πει αυτά. Είχε σοβαρό πρόβλημα, ήταν δύο φορές με την καρδιά και είχε σακχαρώδη διαβήτη. Μία ήταν καλά, μία δεν ήταν. Και το αυτοκίνητο τον βοηθούσε με λίγα λόγια».

Δύο δυστυχήματα από ανακοπή καρδιάς σε λίγες ημέρες

Λίγες μέρες νωρίτερα, η μητέρα ενός 3χρονου κοριτσιού άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο, όταν αστικό λεωφορείο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και χτύπησε μετωπικά το μηχανάκι της άτυχης γυναίκας.

Τότε, ο οδηγός τους λεωφορείου έλεγε πως δεν κατάλαβε τι συνέβη. Δεν θυμόταν πώς έχασε τον έλεγχο. Ο πατέρας του αποκαλύπτει στην εκπομπή πως όλα έγιναν επειδή ο γιος του έπαθε ανακοπή καρδιάς.

«Έπαθε ανακοπή. Ανακοπή ήταν και έχασε τις αισθήσεις του και έγινε το ατύχημα. Δεν έχει εικόνα καθόλου από το ατύχημα, πώς έγινε, τι έγινε. Θυμάται που ξεκίνησε από το φανάρι. Μέχρι εκεί, μετά δεν θυμάται τίποτα. Λίγο αν καθυστερούσε να επανέλθει, δεν θα επανερχόταν» ανέφερε ο πατέρας του οδηγού του λεωφορείου.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ