Θεσσαλονίκη: Είχε προσπαθήσει ξανά να αυτοκτονήσει ο γνωστός γυμναστής – Τι ερευνούν οι Αρχές

Η είδηση της αυτοκτονίας του γνωστού γυμναστή στη Θεσσαλονίκη έχει προκαλέσει σοκ σε γνωστούς και φίλους του. Ένα σημείωμα που έστειλε πριν από λίγες ημέρες σε δικούς τους ανθρώπους προκάλεσε την παρέμβαση της Δικαιοσύνης και την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Ο 50χρονος στο σημείωμα κάνει λόγο για κύκλωμα που εκμεταλλευόταν ανήλικα κορίτσια και προέβαινε σε εκβιασμούς επιχειρηματιών.

«Αυτό έκανε και αυτή… Εξαπατούσαν γνωστά άτομα της πόλης μας ακόμα και πελάτες από Κύπρο ή Βουλγαρία, τους έπαιρνε από αεροδρόμια τους έφερνε κορίτσια, έκανε τα γλυκά μάτια και κάποιες φορές να ήθελαν ναρκωτικά καλά στημένο κόλπο όπως η ίδια αποκαλούσε», ανέφερε στην ανάρτησή του ο γυμναστής.

«Τα είχε με μια γυναίκα της οποίας η κόρη ήταν μπλεγμένη σε δουλειές που εκμεταλλεύονται άτομα οικονομικά και τη μάθαινε πώς να τους πλησιάζει. Αυτή τα ήξερε και ποιος ξέρει σε τι κατάσταση τον φέρανε», λένε οι μαρτυρίες.

Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης μετά την εισαγγελική έρευνα που διατάχθηκε για τον θάνατο του 50χρονου, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί πίσω από την αυτοκτονία.

Είχε αποπειραθεί ξανά να αυτοκτονήσει

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA η εν διαστάσει σύζυγος του γυμναστή ανέφερε πως ο 50χρονος είχε αποπειραθεί ξανά να βάλει τέλος στη ζωή του. Ειδικότερα αναφέρει ότι η απόπειρα έγινε τη Δευτέρα.

Την ίδια στιγμή οι έρευνες των Αρχών στρέφονται στα όσα έγραψε στο σημείωμά του ο αυτόχειρας. Η γυναίκα «αράχνη», με την οποία διατηρούσε σχέση, φέρεται να τον εξαπάτησε και να του έκλεψε δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Ο 50χρονος ήταν πατέρας τριών παιδιών και ιδιαίτερα αγαπητός. Φίλοι συνεργάτες και γείτονες παγωμένοι, αφήνουν λουλούδια κεριά και σημειώματα έξω από το γυμναστήριό του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ