Θεσσαλονίκη: «Δολοφόνοι, ντροπή σας» – Έντονες αποδοκιμασίες στους συλληφθέντες

Έντονες αποδοκιμασίες δέχτηκαν οι συλληφθέντες για τη δολοφονία του Άλκη κατά την είσοδό τους στο Δικαστικό Μέγαρο στη Θεσσαλονίκη.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν έξω από τα δικαστήρια, ώστε να μην δημιουργηθούν επιπλέον επεισόδια κατά την άφιξη των συλληφθέντων.

Πολίτες που τους περίμεναν, όταν τους είδαν να βγαίνουν από το βανάκι της Ασφάλειας, άρχισαν να φωνάζουν «δολοφόνοι, ντροπή σας», ενώ έριχναν πάνω τους διάφορα αντικείμενα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα thesstoday.gr.

Θεσσαλονίκη - δικαστήρια- δολοφονία

Οι βασικοί ύποπτοι συνελήφθησαν την Κυριακή δυνάμει ενταλμάτων που εκδόθηκαν σε βάρος τους από τις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Πρόκειται για επτά Έλληνες και έναν υπήκοο Αλβανίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο φέρονται να ταυτοποιούνται ως οι δολοφόνοι του 19χρονου.

Θεσσαλονίκη- δικαστήρια- δολοφονία

Γενετικά και δακτυλικά αποτυπώματά τους βρέθηκαν στο δρεπάνι με το οποίο χτύπησαν τον Άλκη Καμπανό, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα στη μηριαία αρτηρία.

Ακόμη, προέκυψε ταυτοποίηση ορισμένων από τους συλληφθέντες από γενετικό υλικό που ανιχνεύτηκε στα ρούχα του 19χρονου Άλκη και των δύο φίλων του που τραυματίστηκαν από την επίθεση, δίχως πάντως η ζωή τους να διατρέξει κίνδυνο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ