Θεσσαλονίκη: Διεκόπη για την Πέμπτη η δίκη για την απαγωγή της 10χρονης – Τι δήλωσε η μητέρα της

Διεκόπη για την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση της αρπαγής και σεξουαλικής κακοποίησης της 10χρονης από την 34χρονη, που συγκλόνισε τη χώρα τον Ιούνιο του 2020.

«Η δίκη διακόπηκε για αύριο το πρωί στις 11.00 διότι το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα του συνηγόρου υπεράσπισης της κατηγορουμένης για διακοπή της δίκης για τη Δευτέρα, λόγω απουσίας της στο εξωτερικό.

Το δικαστήριο όρισε δύο νέους συνηγόρους από τον κατάλογο των αυτεπαγγέλτων διορισθέντων οι οποίοι επιθυμούν να μελετήσουν τη δικογραφία», δήλωσε χαρακτηριστικά η δικηγόρος της οικογένειας της ανήλικης, Ανθούλα Ανάσογλου σύμφωνα με το thesstoday.gr.

Μητέρα 10χρονης: Αποζητώ να αποδοθεί δικαιοσύνη

Νωρίτερα η μητέρα της ανήλικης σε δηλώσεις της τόνισε πως αποζητά να αποδοθεί δικαιοσύνη για την κόρη της και να τιμωρηθεί η κατηγορούμενη για τις πράξεις που την βαραίνουν.

Η μητέρα της ανήλικης είχε φτάσει από νωρίς στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης μαζί με άλλους συγγενείς του κοριτσιού και ανέφερε πως είναι εδώ ώστε να υπερασπιστεί το παιδί της.

Παράλληλα δήλωσε πως ανυπομονεί να επιστρέψει η κόρη της στο σπίτι, η οποία βρίσκεται σε δομή ανηλίκων.

Η 34χρονη κοκκινομάλλα υπενθυμίζεται ότι αντιμετωπίζει τις εξής κατηγορίες: Αρπαγή ανηλίκου με σκοπό να το μεταχειριστεί ο δράστης σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, γενετήσια πράξη με ανήλικο, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών για αποκλειστικά ιδία χρήση, έκθεση, όπως επίσης διακεκριμένη περίπτωση διακίνησης ναρκωτικών με τη μορφή της ανάμειξής τους σε ποτό με σκοπό τη διάθεσή τους (σ.σ. για την αρχικώς αποδοθείσα κατηγορία της πορνογραφίας απαλλάχθηκε από το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο).

Μαζί της δικάζεται και ένας άνδρας 41 ετών ως συνεργός της, η εμπλοκή του οποίου προέκυψε έναν χρόνο μετά την αρπαγή της ανήλικης. Ο άνδρας αντιμετωπίζει τα αδικήματα της συνέργειας στις πράξεις της αρπαγής ανηλίκου και της έκθεσης.

Σημειώνεται μάλιστα ότι σύμφωνα με νέες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και προκάλεσαν αποτροπιασμό, η 34χρονη φέρεται να βίασε την ίδια της τη μητέρα και να κακοποίησε σεξουαλικά τον μικρότερο αδελφό της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ