Θεσσαλονίκη: Αποκαλύψεις για την αυτοκτονία του γυμναστή και το πρωτοχρονιάτικο πάρτι – BINTEO

Αποκαλύψεις σχετικά με την αυτοκτονία του γυμναστή, Γιώργου Παπαναούμ και το πρωτοχρονιάτικο πάρτι στη Θεσσαλονίκη έκανε ο δικηγόρος Θεόφιλος Αλεξόπουλος. Όπως υποστήριξε,  η γυναίκα «αράχνη», η οποία έμπλεξε στον ιστό της τον 50χρονο και του απέσπασε σχεδόν 500.000 ευρώ, ήταν στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι σε πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, όπου η Γεωργία Μπίκα κατήγγειλε ότι βιάστηκε.

Όπως έχει γίνει γνωστό, στο e-mail που έστειλε ο αυτόχειρας και στο οποίο εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους προέβη στο απονενοημένο διάβημα, αναφέρεται επίσης και στην 17χρονη κόρη της γυναίκας που του απέσπασε χρήματα. Σύμφωνα με τα όσα γράφει, η 17χρονη έχει πάρει μαθήματα συμπεριφοράς από την μητέρα της με προφανείς και βρόμικους σκοπούς.  Όπως αναφέρει, είχε ακούσει τη συγκεκριμένη γυναίκα να παροτρύνει την κόρη της να πάει στο επίμαχο πρωτοχρονιάτικο πάρτι.

 

Ο δικηγόρος Θεόφιλος Αλεξόπουλος, ο οποίος είχε συνοδεύσει στο Τμήμα Ασφάλειας Λευκού Πύργου έναν εκ των εμπλεκομένων στην υπόθεση Μπίκα  έδωσε νέα διάσταση στην υπόθεση, που ερευνά το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Θεσσαλονίκης:

«Συμμετείχε στο πάρτι»

«Το άτομο που φέρεται να κατονομάζεται ως υπαίτιο για την αυτοκτονία του 50χρονου συμμετείχε στο πάρτι της Πρωτοχρονιάς, όπου καταγγέλλεται ότι βιάστηκε η Γεωργία Μπίκα» υποστήριξε και εκτίμησε ότι το σημείωμα του Γιώργου Παπαναούμ καταδεικνύει «την ύπαρξη αξιόποινων πράξεων που οδήγησαν στην αυτοκτονία».

Οι παραλήπτες του επίμαχου e-mail είναι συνολικά 24, μεταξύ των οποίων δικηγόροι, τοπικά ΜΜΕ, ΠΑΕ Θεσσαλονίκης. Ανάμεσα τους και ο δικηγόρος του 27χρονου κατηγορουμένου για την υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού. Ο νομικός σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Καλημέρα, Ελλάδα» χαρακτήρισε «απορίας άξιον πώς ένας άνθρωπος φτάνει στην τελευταία δήλωσή του, θέλοντας να περιγράψει το τοξικό περιβάλλον που τον οδήγησε σε αυτή τη συμπεριφορά, να κατονομάζει πρόσωπα».

H Γεωργία Μπίκα

Από την πλευρά της,  η Γεωργία Μπίκα αναφέρθηκε μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στις τελευταίες εξελίξεις: «Είναι κρίμα να φύγει κάποιος έτσι. Έχω διαβάσει την είδηση, όμως δεν γνωρίζω κάτι για αυτό και ούτε έχει κάποια σχέση με εμένα η υπόθεση… Δεν ξέρω αν ισχύουν αυτά που γράφονται γιατί δεν γνωρίζω προσωπικά τη μητέρα της (ενν. της 17χρονης)… Όσον αφορά τη φίλη μου, αν υπονοεί κάτι τέτοιο, δεν μου έχει δώσει ποτέ κάποιο άσχημο σημάδι… Εάν έβλεπα ότι λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο, θα είχα απομακρυνθεί».

Ο νομικός σύμβουλος της Γεωργίας Μπίκα για την υπόθεση βιασμού, Νίκος Διαλυνάς, αναφερόμενος σε πιθανή εμπλοκή της γυναίκας-αράχνης με την υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη δήλωσε: «Την κυρία με την οποία φέρεται ότι είχε σχέση δεν την γνωρίζω, ούτε τον ίδιο. Από όσο μπορώ να γνωρίζω η 17χρονη είναι αυτή που έφυγε από το πάρτι, είχε προσκληθεί από τη Γεωργία Μπίκα, δεν προέκυψε ότι αυτή την προσκάλεσε, ούτε ότι η μητέρα της ήταν αυτή που την προηγούμενη μέρα δασκάλεψε την κοπέλα να πάει στο πάρτι. Συμμετοχή της ανήλικης στο πάρτι και σε προσέλκυση επιχειρηματικών δεν αποδεικνύεται, όπως αναφέρει και η εισαγγελέας της υπόθεσης που θεωρεί ότι η υπόθεση πρέπει να μπει στο αρχείο».

 

Είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει

Την ίδια ώρα, η εν διαστάσει σύζυγος του γυμναστή ανέφερε πως ο 50χρονος είχε αποπειραθεί ξανά να βάλει τέλος στη ζωή του. Αποκάλυψε ότι η απόπειρα έγινε την περασμένη Δευτέρα. Αυτή όμως δεν ήταν η πρώτη φορά. Σύμφωνα με το makthes.gr, ο 50χρονος είχε εκμυστηρευτεί σε φίλο του ότι δεν είναι καλά ψυχολογικά και ότι σκέφτεται να αυτοκτονήσει, με αποτέλεσμα εκείνος να ειδοποιήσει τους οικείους του γυμναστή και την Αστυνομία. Κατόπιν υπήρξε επικοινωνία των Αρχών με τους συγγενείς και τον ίδιο, στην οποία αποφασίστηκε ότι δεν χρειάζεται η συνδρομή της Αστυνομίας.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ