Πάτρα: Στον εισαγγελέα η σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας – Ο γρίφος με το πρόχειρο τετράδιο της 9χρονης

Στα χέρια εισαγγελέα βρίσκεται πλέον η σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας, η οποία προηγουμένως είχε παραδοθεί στην 18η ανακρίτρια, που χειρίζεται την υπόθεση θανάτου της 9χρονης κόρης της οικογένειας Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου, από την Πάτρα

Σύμφωνα με πληροφορίες από δικαστικούς κύκλους, που επικαλείται η εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” στο Star, η 18η ανακρίτρια έχει ήδη υποβάλει ένα έγγραφο προς τον αρμόδιο εισαγγελέα και απέστειλε και την σχολική τσάντα που είχε στα χέρια της.

Σημειώνεται πως σχηματίζεται ένας ξεχωριστός φάκελος, ανεξάρτητος από τη δικογραφία που αφορά στην Τζωρτζίνα. Δηλαδή, όπως διευκρινίστηκε, η τσάντα της Τζωρτζίνας δεν έχει συμπεριληφθεί μέχρι στιγμής στη δικογραφία για την υπόθεση θανάτου της. Επιπλέον, η ανακρίτρια έχει αποστείλει στον εισαγγελέα και την κατάθεση του Ανδρέα Θεοδωρόπουλου.

Υπενθυμίζεται ότι ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, πληρεξούσιος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, είχε εκδώσει ανακοίνωση στην οποία σημείωνε ότι επρόκειτο να παραδώσει την σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας.

Το πρόχειρο τετράδιο της Τζωρτζίνας, το σημείωμα και ο γραφικός χαρακτήρας

Πάντως, στην ίδια εκπομπή παρουσιάστηκε και το πρόχειρο τετράδιο της Τζωρτζίνας, όπου, μεταξύ άλλων, υπήρχε και το σημείωμα της 9χρονης που έγραφε “μαμά κακιά”. Πρόκειται για ένα τετράδιο το οποίο χρησιμοποιούσε η 9χρονη στην 2α δημοτικού. Το τετράδιο θα έπρεπε να υπάρχει στην τσάντα που βρέθηκε στο σπίτι της σπιτονοικοκυράς, όμως, δεν παραδόθηκε στην ανακρίτρια.

Σύμφωνα με την εκπομπή, το τετράδιο βρισκόταν εντός της τσάντας. Όπως μεταδόθηκε, το επίμαχο σημείωμα είχε εντοπιστεί στο τραπέζι, στη βεράντα του ισόγειου διαμερίσματος όπου διέμενε η οικογένεια Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου. Πρόκειται για έναν χώρο, ο οποίος είχε ελεγχθεί από την αστυνομία και, λογικά, θα είχε βρεθεί. Ούτε αυτό το τετράδιο βρίσκεται στα χέρια της ανακρίτριας ή του εισαγγελέα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην επίμαχη σελίδα υπάρχει ο γραφικός χαρακτήρας άλλου προσώπου, ενώ στην τελευταία σελίδα του τετραδίου υπάρχει μία σημείωση για ένα φαρμακείο.

Σημειώνεται πως η επίμαχη σχολική τσάντα δεν ήταν η τελευταία που είχε η Τζωρτζίνα για να πηγαίνει στο σχολείο της. Η τελευταία τσάντα του κοριτσιού είχε ελεγχθεί από τους αστυνομικούς.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από το Star:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ