Θεσσαλονίκη: Καταγγελία ότι ανήλικες έδειραν δύο συμμαθήτριές τους στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης

Εκτός ελέγχου μοιάζει η κατάσταση στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη, καθώς μετά τα βίαια επεισόδια ανάμεσα σε κουκουλοφόρους μαθητές και φοιτητές, θύματα ξυλοδαρμού, όπως καταγγέλλουν έπεσαν και δύο ανήλικες μαθήτριες.

Οι δύο μαθήτριες, όπως φαίνεται στο βίντεο του thesstoday.gr εξήλθαν από το σχολείο με δάκρυα στα μάτια, καταγγέλλοντας ότι έπεσαν θύμα ξυλοδαρμού από συμμαθήτριές τους, εντός του ΕΠΑΛ. Να σημειωθεί ότι, μία εκ των δύο κοριτσιών, καταγγέλλει ότι την απείλησαν επειδή είναι μέλος του 15μελους του σχολείου.

Γονέας: «Ζούμε με το άγχος – Μπαίνουν από την πίσω πλευρά και εξωσχολικοί»

Ανήσυχος για τις εικόνες που σημειώνονται τα τελευταία 24ωρα στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης δηλώνει γονέας μαθήτριας, με αφορμή και τις σημερινές συμπλοκές.

«Δεν γίνεται να ζούμε με το άγχος για το παιδί και τι θα γίνει μέσα», δήλωσε ο γονέας μαθήτριας, εξηγώντας ότι εκείνοι που κάνουν τα επεισόδια είναι «μικροί μαθητές, της πρώτης Λυκείου». «Μικροί είναι αυτοί που κάνουν τα επεισόδια, πρώτη Λυκείου. Πρέπει να είναι μαθητές, αλλά είναι και άλλοι που μπαίνουν από την πίσω πλευρά του σχολείου. Δεν βγαίνουν δηλαδή, από την τάξη, και ξαναμπαίνουν», τόνισε.

Μετά και τα σημερινά αδιανόητα γεγονότα ο γονέας υποστηρίζει ότι αν εκτυλιχθούν και αύριο αντίστοιχες εικόνες, τότε θα πάρει πίσω το παιδί του. «Αύριο θα το φέρω το παιδί μου στο σχολείο αλλά άμα δω “μάζεμα” θα το πάρω πίσω. Δεν γίνεται να είμαι στη δουλειά μου και το μυαλό μου να είναι εδώ πέρα. Το παιδί μέσα ήταν, αλλά εγώ δεν μπορώ να λειτουργήσω έτσι, περίμενα να δω τι θα γίνει και ακούω στο ράδιο ότι γίνεται χαμός», σημείωσε ο πατέρας.

Μολότοφ, χημικά και συμπλοκές

Ομάδα κουκουλοφόρων, σύμφωνα με το thesstoday με ορμητήριο το σχολείο εκτόξευσε μολότοφ, πέτρες και φωτοβολίδες προς την πλευρά των συγκεντρωμένων φοιτητών, με την Ελληνική Αστυνομία να προχωρά σε χρήση χημικών.

Δείτε φωτογραφίες από τα επεισόδια:

Θεσσαλονίκη ΕΠΑΛ

Θεσσαλονίκη- ΕΠΑΛ Σταυρούπολης Θεσσαλονίκη - ΕΠΑΛ Σταυρούπολης Θεσσαλονίκη- ΕΠΑΛ Σταυρούπολης Θεσσαλονίκη- ΕΠΑΛ-επεισόδια Θεσσαλονίκη ΕΠΑΛ Σταυρούπολη Θεσσαλονίκη ΕΠΑΛ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ