Θεσσαλία: Συγκινεί η ηλικιωμένη για τον πεζοναύτη που πάτησε πάνω του – «Να έχει την ευχή μου, να τα χιλιάσει»

«Μου έλεγε συνέχεια να μην φοβάμαι, να έχει την ευχή μου και να τα χιλιάσει» λέει η ηλικιωμένη γυναίκα που πάτησε πάνω στον πεζοναύτη, ο οποίος ξάπλωσε στις λάσπες για να βγουν οι πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας από την βάρκα.

Η κυρία Παρασκευή από το Κεραμίδι Καρδίτσας, μίλησε στο Tlive για την στιγμή της διάσωσής της, αλλά και για τον πεζοναύτη Στάθη Κοτρέτσο, ο οποίος δεν δίστασε ακόμη και να ξαπλώσει ο ίδιος στις λάσπες για να περάσουν με ασφάλεια οι ηλικιωμένοι πλημμυροπαθείς, μη λογαριάζοντας την ταλαιπωρία της στιγμής, αλλά δίνοντας βαρύτητα μόνο στο να βοηθήσει με κάθε τρόπο τους συνανθρώπους του.

«Ήμασταν πέντε άτομα μέσα στη βάρκα. Δεν φοβήθηκα πολύ. Έπεσαν λίγο τα νερά και είχε γλίστρα το ανάχωμα. Μου είπε το παιδί, ο πεζοναύτης, ότι θα πέσει κάτω για να τον πατήσω. Κι έπεσε. Μου έλεγε συνέχεια να μην φοβάμαι. Πάτησα με τα γόνατα πάνω του και τα άλλα παιδιά με κρατούσαν. Με συνόδευσε μέχρι έξω, έως ότου ήρθε ένα άλλο αμάξι και με πήρε» αναφέρει.

«Να έχει την ευχή μου και να τα χιλιάσει. Θέλω το τηλέφωνό του για να τον ευχαριστήσω. Δεν το έχω ξαναζήσει ποτέ στη ζωή μου» προσθέτει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ