Θεολόγος: Νέα ΒΙΝΤΕΟ από τον τραυματισμό του 22χρονου – Χτύπησε στα χέρια και τον αυχένα όταν βούτηξε για τον σταυρό

Νέα βίντεο βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τον τραυματισμό του 22χρονου, ο οποίος χτύπησε στον αυχένα και τα χέρια του, όταν βούτηξε για να πιάσει τον σταυρό για τα Θεοφάνια, στην Σκάλα Θεολόγου, στη Μαλεσίνα.

Θεοφάνια: Η στιγμή του τραυματισμού του 22χρονου που βούτηξε για τον σταυρό στον Θεολόγο – Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Οι νεαροί που έπεσαν στη θάλασσα για να πιάσουν τον σταυρό, πήδηξαν από τον προβλήτα που βρίσκεται στην παραλία, σε ύψος περίπου δύο μέτρων από τα νερά.

Οι περισσότεροι φαίνεται ότι γνώριζαν πως στο σημείο τα νερά είναι ρηχά κι έτσι πήδηξαν με τα πόδια. Ωστόσο, ο 22χρονος έκανε βουτιά με το κεφάλι και τα χέρια, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Ο νεαρός, με καταγωγή από την Μαλεσίνα, διαμένει στην Αττική.

Φθιώτιδα: Σοβαρός τραυματισμός 22χρονου που βούτηξε για τον σταυρό στον Θεολόγο

Μετά την βουτιά στη θάλασσα, ο 22χρονος σηκώθηκε και φίλησε τον σταυρό. Ωστόσο, στη συνέχεια ζαλίστηκε κι έπεσε στο νερό.

Στο βίντεο του enikos.gr καταγράφεται η στιγμή του τραυματισμού του 22χρονου. Όπως φαίνεται στις εικόνες, ο 22χρονος βουτάει και σηκώνεται με μια μικρή καθυστέρηση, ενώ δείχνει να έχει μία ενόχληση στα χέρια.

Αφού ασπάζεται τον σταυρό, ο νεαρός έκανε λίγα βήματα και στη συνέχεια σωριάστηκε μέσα στο νερό.

Ευτυχώς, στο σημείο βρίσκονταν δύο γιατροί, οι οποίοι έτρεξαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Δείτε το βίντεο του lamiareport.gr από τη στιγμή του τραυματισμού του 22χρονου:

Ο 22χρονος, με την βοήθεια άλλων πολιτών, ανασύρθηκε από την θάλασσα.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο, προκειμένου να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με το lamiareport, οι κάτοικοι του Θεολόγου αναφέρουν πως καθυστέρησε να φτάσει, καθώς το ασθενοφόρο της Αταλάντης ήταν απασχολημένο σε διακομιδή και έπρεπε να μεταβεί στο σημείο ένα άλλο, από τα Καμένα Βούρλα.

Τελικά, με αρκετή ώρα καθυστέρηση ο 22χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης, όπου διαπιστώθηκαν δύο κατάγματα στους αγκώνες και χτύπημα στον αυχένα και κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tvstar, ο νεαρός θα χρειαστεί να κάνει εγχείρηση και στα δύο του χέρια, ενώ αναμένεται να υποβληθεί και σε άλλες εξετάσεις.

Το συγκεκριμένο περιστατικό σύμφωνα και με τους κατοίκους, ανέδειξε και το πρόβλημα κάλυψης μιας μεγάλης περιοχής όπως η Λοκρίδα με ασθενοφόρα, καθώς ένα μόνο πλήρωμα προσπαθεί να εξυπηρετήσει χιλιάδες κατοίκους. Και ειδικά τέτοιες ημέρες, που η επισκεψιμότητα στην περιοχή είναι πολύ μεγάλη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ