Θεοφάνια: Καθηλώθηκε σε αμαξίδιο όταν βούτηξε για τον σταυρό – Ελπίζει σε ένα θαύμα δύο χρόνια μετά την μοιραία βουτιά – ΒΙΝΤΕΟ

Το ημερολόγιο έγραφε 6 Ιανουαρίου 2021. Ο Γιάννης Δαμιανός πέφτει στη θάλασσα για να πιάσει τον σταυρό την ημέρα των Θεοφανίων με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του που επέφερε ολική τετραπληγία και τον καθήλωσε σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Δύο χρόνια μετά τον σοβαρό τραυματισμό του ο Γιάννης ελπίζει σε ένα θαύμα και μιλά στον ΑΝΤ1 για τη ζωή του αλλά και για τη στήριξη της οικογένειάς του.

Την περίοδο εκείνη ο αδερφός του έπασχε από λευχαιμία και ο Γιάννης είχε κάνει τάμα για να γίνει καλά. «Ήθελα να πιάσω τον σταυρό για να αφιερώσω αυτή τη βουτιά στον αδελφό μου πάνω από όλα. Ήταν μία λάθος κίνηση που έκανα και δεν υπολόγισα σωστά τα νερά και είχα τραυματισμό. Έπαθα κάκωση στον αυχένα, είχα πλήρη διατομή του νωτιαίου μυελού. Από τον λαιμό και κάτω δεν μπορώ να κουνήσω τίποτα», λέει στον ΑΝΤ1.

«Η πίστη μου δεν έχει αλλάξει. Όπως πίστευα τότε έτσι πιστεύω και τώρα και ίσως ακόμα πιο δυνατά. Με τον Χριστό έχουμε και ελπίδες να γίνει και οποιοδήποτε θαύμα. Δεν έχω μετανιώσει για εκείνη την ημέρα», συμπληρώνει.

Πριν από λίγες ημέρες είχε μοιραστεί μία δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook με δύο φωτογραφίες του: η μία από το 2020 και η άλλη από το 2024. Και οι δύο στο ίδιο σημείο. Στη λεζάντα που συνοδεύει τις φωτογραφίες μιλά για τη στήριξη της οικογένειάς του όλα αυτά τα χρόνια.

«Όταν έχεις τους δικούς σου ανθρώπους δίπλα σου, την οικογένειά σου, τους συγγενείς σου, φίλους σου, και σου συμπαραστέκονται όπως εμένα οι δικοί μου άνθρωποι σίγουρα περνά πολύ πιο ευχάριστα και όταν υπάρχει αγάπη ξεχνάς τον πόνο», αναφέρει ο Γιάννης στον ΑΝΤ1.

Παραμονή των Θεοφανίων και ο Γιάννης απευθύνεται σε όσους θα βουτήξουν αύριο για να πιάσουν τον σταυρό και τους λέει να προσέχουν πολύ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ