Θέμης Αδαμαντίδης: Η στιγμή της βιαιοπραγίας και το τραύμα στο πρόσωπο της συντρόφου του – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο Θέμης Αδαμαντίδης φαίνεται να βιαιοπραγεί εναντίον της συντρόφου του, βλέπει το φως της δημοσιότητας.  

Στις εικόνες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, καταγράφεται η στιγμή που ο τραγουδιστής κλωτσά την σύντροφό του, Βαρβάρα Κίρκη, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ. Εκείνη δεν αντιδρά. Με τη βία ο τραγουδιστής την σπρώχνει προς το αυτοκίνητο. Ήταν Πέμπτη 30 Ιουνίου, έξω από κατάστημα τυχερών παιγνίων. Το βίντεο φέρεται να καταγράφει τα όσα έχει καταγγείλει η πρώην σύντροφός του.

“Ήμουν δύο ώρες στο αυτοκίνητο μόνη μου και τον περίμενα. Κάποια στιγμή γύρω στη 01:30 βγήκα από το αυτοκίνητο, βρισκόμουν ακριβώς απ’ έξω μίλησα στο κινητό μου τηλέφωνο. Εκείνος μόλις με είδε να μιλάω στο τηλέφωνο, βγήκε έξω αγριεμένος και μου άσκησε σωματική και λεκτική βία. Με κατηγορούσε, επίσης, ότι φλέρταρα με τον ταξιτζή απέναντι, κάτι το οποίο είναι απόλυτα ψευδές”, αναφέρει μεταξύ άλλων η γυναίκα.

Σε φωτογραφία που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός φαίνονται τα τραύματα της Βαρβάρας Κίρκη στο πρόσωπο, έπειτα από τον καταγγελλόμενο ξυλοδαρμό της.

Αδαμαντίδης

Λύτρας: Ο Αδαμαντίδης είχε βιαιοπραγήσει και παλαιότερα κατά της συντρόφου του

Ο Απόστολος Λύτρας, ο οποίος εκπροσωπεί την Βαρβάρα Κίρκη, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και την Ρίτσα Μπιζόγλη.

Όπως είπε ο κ. Λύτρας περιμένουμε να δούμε πως θα αντιδράσει η άλλη πλευρά τώρα που υπάρχει και βίντεο, καθώς όπως ανέφερε η πλευρά του τραγουδιστή υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει ξυλοδαρμός και ότι η καταγγελία έγινε ώστε η κ. Κίρκη να βγάλει λεφτά.

Σύμφωνα με τον κ. Λύτρα κάτι τέτοιο δεν ισχύει και το μόνο που επιθυμεί η κ. Κίρκη είναι ο Θέμης Αδαμαντίδης να ζητήσει βοήθεια για να ξεπεράσει τα προβλήματα που έχει.

Σημείωσε ακόμα ότι η Βαρβάρα Κίρκη και ο Θέμης Αδαμαντίδης ήταν ζευγάρι για 1,5 χρόνο και σύμφωνα με τον κ. Λύτρα ο τραγουδιστής έχει βιαιοπραγήσει και στο παρελθόν πολλές φορές κατά της κ. Κίρκη. Επισήμανε ακόμα, ότι τα θύματα δεν είναι εύκολο να φύγουν από μια τέτοια κατάσταση και, όπως είπε, ο τραγουδιστής μετά από κάθε περιστατικό της ζήταγε συγγνώμη, έπεφτε στα πόδια της και έλεγε ότι δεν θα ξανασυμβεί.

Σχετικά με τα όσα υποστηρίζει η άλλη πλευρά, ότι δηλαδή η κ. Κίρκη απέσπασε το ποσό των 7.000 ευρώ από τον Θέμη Αδαμαντίδη, ο κ. Λύτρας απάντησε πώς μάλλον δεν έχουν μελετήσει τα στοιχεία και ότι η πελάτισσα του δεν είχε κανένα λόγο να του πάρει λεφτά. Τέλος, ο κ. Λύτρας ανέφερε ότι έχουν στη διάθεσή τους την συνέχεια του βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, καθώς όπως ανέφερε μετά μπήκαν μέσα στο αυτοκίνητο και την ξαναχτύπησε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ