Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Μαρτυρία από φίλη της οικογένειας – “Η σπιτονοικοκυρά φοβόταν τη Ρούλα γιατί ήταν επιθετική”

Μια νέα μαρτυρία βλέπει το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση των τριών παιδιών από την Πάτρα.

Μία φίλη του ζευγαριού, μιλώντας στο LIVE NEWS, αποκάλυψε τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε η μητέρα των τριών παιδιών, Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Γνώρισαν την σπιτονοικοκυρά 2015, είχε γεννηθεί η Τζωρτζίνα και η σπιτονοικοκυρά, κ. Ευγενία, θέλοντας να τους βοηθήσει στο ξεκίνημα της ζωής τους, τους πρότεινε να μείνουν σπίτι της, χωρίς ενοίκιο και συγχρόνως να έχει και εκείνη κάποιον να τη βοηθά και να τη φροντίζει, μιας και δεν είχε οικογένεια η γυναίκα» αναφέρει η φίλη του ζευγαριού.

Και πρόσθεσε: «Το 2019 όταν άρχισαν τα προβλήματα μεταξύ της Ρούλας και του Μάνου και ο Μάνος είχε φύγει στα καράβια και πλέον δεν την φρόντιζαν, η σπιτονοικοκυρά ζήτησε 200 ευρώ ενοίκιο. Τότε φέρεται πως η συμπεριφορά της Ρούλας προς τη σπιτονοικοκυρά δεν ήταν σωστή, με αποτέλεσμα η τελευταία προκειμένου να αναιρέσει τη “συμφωνία” τους. Μάλιστα, η σπιτονοικοκυρά είχε δηλώσει πως φοβόταν πλέον καθώς η συμπεριφορά της μητέρας ήταν επιθετική».

«Στην πρόταση του ενοικίου, το ζευγάρι της ζήτησε να κάνει λίγη υπομονή μήπως και αγοράσουν το σπίτι, αν και δεν υπήρχαν χρήματα. Στον θάνατο της Μαλένας τους είχε βοηθήσει με τον γνωστό έρανο. Τους λυπήθηκε η γυναίκα αυτή. Μετά όμως έμαθε ότι υπήρχαν τα ταξίδια στην Καστοριά, η ξαφνική επιθυμία του Μάνου να ασχοληθεί με το τραγούδι, πράγματα τα οποία δεν της άρεσαν» ανέφερε ακόμη η φίλη του ζευγαριού.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της φίλης του ζευγαριού, κάποια στιγμή η κ. Ευγενία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου έχασε τη ζωή της από κάποιο μικρόβιο.

«Έτσι διέδιδε εδώ στην γειτονιά η ίδια η Ρούλα. Πολλές φορές και οι γείτονες είχανε πει για κάποιες φωνές από την Ρούλα προς την ιδιοκτήτρια. Από εκεί και πέρα η γυναίκα αυτή ήταν πολύ ήπιων τόνων. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι είχε καρκίνο και να είχε καρκίνο δεν πεθαίνεις μέσα σε τέσσερις ημέρες, με τον καρκίνο, γιατί πήγε Τρίτη στο νοσοκομείο και το Σάββατο πέθανε. Δεν ενημέρωσαν κάποιον» επισήμανε η φίλη του ζευγαριού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ