Πάτρα: Σοκάρει η μαρτυρία φίλης της Ρούλας Πισπιρίγκου – Άργησε στην κηδεία της Τζωρτζίνας γιατί έπινε καφέ

Σοκάρει μία μαρτυρία που βλέπει το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη, στην Πάτρα.

Μια γυναίκα που έζησε από κοντά το ζευγάρι και τα δραματικά γεγονότα των τελευταίων χρόνων με τους θανάτους των τριών παιδιών της οικογένειας, έσπασε τη σιωπή της και μίλησε για το γάμο της Ρούλας και του Μάνου, τους άγριους καυγάδες που είχαν, τις αντιδράσεις τους μετά τους πρώτους θανάτους, αλλά και για μια στιγμή στην κηδεία της αδικοχαμένης Τζωρτζίνας που όπως λέει είναι αδύνατον να ξεχάσει.

Η γυναίκα που κάποτε είχε στενή σχέση με τη Ρούλα τονίζει ότι θυμάται ακόμη και σήμερα την ημέρα της κηδείας της Τζωρτζίνας. Στενοί συγγενείς και φίλοι είχαν πάει στη εκκλησία για να αποχαιρετήσουν τη Τζωρτζίνα, με την 33χρονη μητέρα να φτάνει τελευταία στην εκκλησία με μεγάλη καθυστέρηση.

«Άργησε να έρθει στην κηδεία, είχε πάει για καφέ. Την παίρνανε τηλέφωνο να έρθει γιατί είχε έρθει η σορός του παιδιού και αυτή ήταν για καφέ. Αυτό που σου λέω ισχύει… Είχε έρθει η σορός του παιδιού και την έπαιρναν τηλέφωνο και αυτή έλεγε παίρνω καφέ, βέβαια εμείς μάθαμε πως ήταν σε καφέ.» ανέφερε και πρόσθεσε: «Μην ακούς αυτές τις μπούρδες ότι δεν μπορεί να κυκλοφορήσει…».

«Παντρεύτηκαν από το 2015, υπολόγισε ότι αμέσως… δεν είχανε ποτέ καλή – καλή σχέση βρε παιδί μου, πως να στο πω, αρμονική σχέση. Πολύ χειριστική αυτή, δεν μπορείς να φανταστείς δηλαδή, δεν μπορεί να το συλλάβει ανθρώπινος νους αυτό! Ψυχρή, αδίστακτη, θρασύτατα! Δεν την ένοιαζε τίποτα» συμπλήρωσε.

Τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους δεν άργησαν να φανούν και οι καυγάδες όπως μας λέει άρχισαν να πυκνώνουν. «Πριν ξεκινήσει το θέμα με τη Μαλένα και τη λευχαιμία της Μαλένας, πάλι είχαν σκοτωθεί αυτοί και είχε αυτός μπαρκάρει στα καράβια, τον είχε βοηθήσει ο πατριός της Ρούλας να πάει στα καράβια, είχαν σκοτωθεί τότε. Εκεί γύρω στις αρχές του ’19, λίγο πριν ξεκινήσει το πρόβλημα της Μαλένας ήταν πάλι σε ρήξη το ζευγάρι, ήταν σε διάσταση»

Οι σχέσεις των δύο γυναικών ανατράπηκαν σταδιακά, καθώς όπως τονίζει, άρχισε να καταλαβαίνει άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα της Ρούλας. «Πάντα είχε αυτή την απειλή (ότι θα αυτοκτονήσει) αλλά και αυτοί που την ξέρανε λίγο καλύτερα, φοβόντουσαν πραγματικά και για θέματα μαγείας! Πίστευε πάρα πολύ (στη μαγεία) κι αυτή και η μάνα της. Η μάνα της διατυμπάνιζε ότι της έχουν κάνει μάγια οι αδελφές του άντρα της» πρόσθεσε.

 

Πάτρα: Νέα στοιχεία για τον θάνατο της Τζωρτζίνας – Κατέθεσαν στην αστυνομία 8 γιατροί και 4 νοσηλευτές

Νέα στοιχεία αναφορικά με το θάνατο της Τζωρτζίνας, αποκάλυψε o δημοσιογράφος, Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή «Live News». Όπως ανέφερε τα τελευταία 24ωρα ολοκληρώθηκε ένας κύκλος καταθέσεων από το νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου κατέθεσαν 8 γιατροί και 4 νοσηλευτές, από τη Νευρολογική, τη Παιδιατρική, τη Καρδιολογική και τη ΜΕΘ Παίδων.

Οι γιατροί έδωσαν σαφείς απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα των αστυνομικών που είχαν προκύψει και από τις πληροφορίες που είχαν από το Ωνάσειο και τους ιατρικούς φακέλους της Τζωρτζίνας. Η πρώτη απάντηση αναφέρει πως ο θάνατος του παιδιού δεν μπορεί να δικαιολογηθεί καθώς ήταν υπό συνεχή έλεγχο και δεν είχε εμφανίσει τίποτα.

Την ίδια ώρα, η μητέρα της Τζωρτζίνας φέρεται πως μετά το επεισόδιο, βγήκε καθυστερημένα από το δωμάτιο και μίλησε χαμηλόφωνα σε μία νοσηλεύτρια λέγοντάς της, τι είχε συμβεί. Η κινητοποίηση των γιατρών έγινε αφού η νοσηλεύτρια μπήκε στο δωμάτιο και έβαλε τις φωνές, ωστόσο ήταν ήδη αργά.

Παράλληλα, γιατροί των νοσοκομείων όπου νοσηλεύτηκε η Τζωρτζίνα έθεσαν στο «τραπέζι» το ενδεχόμενο η μητέρα να πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα και πως ίσως θα πρέπει να εξεταστεί, συζήτηση την οποία άκουσε η ίδια η μητέρα και φέρεται πως αντέδρασε έντονα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ