Θανατηφόρο τροχαίο στον Άλιμο: Συγκινεί φίλη του 28χρονου – «Ήταν απίστευτα χαμογελαστός»

Συγκινεί η μαρτυρία φίλης του 28χρονου μοτοσικλετιστή που σκοτώθηκε στο φρικτό τροχαίο στον Άλιμο το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης (11/4) .

Το φρικτό τροχαίο σημειώθηκε στη συμβολή της λεωφόρου Καλαμακίου με την οδό Νίκης, όταν, σύμφωνα με μαρτυρίες, η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο 28χρονος συγκρούστηκε με ένα Smart, ο οδηγός του οποίου παραβίασε το STOP. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που ο 28χρονος μοτοσικλετιστής εκτινάχτηκε και κατέληξε μέσα στην καμπίνα του Smart, το οποίο στη συνέχεια τούμπαρε.   Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που απεγκλώβισαν το άψυχο σώμα του νεαρού μοτοσικλετιστή από το αυτοκίνητο. Την σορό παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν όταν οι γονείς του 28χρονου έφτασαν στον τόπο του δυστυχήματος. Ο θρήνος τους, ράγισε καρδιές. Όλοι είχαν την ελπίδα ότι ο οδηγός της μηχανής θα κατάφερνε να κρατηθεί στη ζωή, όμως, όταν κατάλαβαν ότι η ελπίδα χάθηκε, όσοι βρίσκονταν στο σημείο βούρκωσαν.

«Ήταν απίστευτα χαμογελαστός»

Από νωρίς το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης (12/4), συγγενείς και φίλοι του 28χρονου αφήνουν λίγα λουλούδια στο σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή.

«Ο Νίκος ήταν πάντα εκεί για οτιδήποτε χρειαζόταν. Είχε τρομερό χιούμορ και ήταν απίστευτα χαμογελαστός. Πολύ καλό παιδί. Οτιδήποτε κι αν χρειαζόσουν ήταν εκεί. Επίσης, είχε πει, ότι αν του συμβεί οτιδήποτε, θα ήθελε να δωρίσει τα όργανά του. Και στην κηδεία του έλεγε ότι θέλει να φοράνε όλοι λευκά και όχι μαύρα» ανέφερε η φίλη του 28χρονου, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Τροχαίο στον Άλιμο: Η στιγμή που ο οδηγός του Smart βγαίνει μόνος του από το αυτοκίνητο 

Ο οδηγός του Smart τραυματίστηκε ελαφρά και κατάφερε και βγήκε μόνος του από το όχημα, πριν φτάσουν στο σημείο οι πυροσβέστες και τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Δείτε τη στιγμή που ο οδηγός του Smart βγαίνει μόνος του από το τουμπαρισμένο όχημα:

Συγκλονίζουν τα μηνύματα των φίλων του 28χρονου

«Νικολάρα καλό ταξίδι 11/4/2023». Το αντίο στο φιλαράκι τους γραμμένο πάνω στην άσφαλτο με μία μεγάλη καρδιά. Αναμμένα κεριά, λουλούδια και κουτιά με μπύρες. Ο πόνος βουβός. Μηχανές να πηγαίνουν πάνω κάτω στην Καλαμακίου μαρσάροντας στη μνήμη του Νίκου Μάκου, ο οποίος σκοτώθηκε στα 28 του χρόνια με την αγαπημένη του μοτοσικλέτα. Όλη νύχτα, οι φίλοι του ήταν εκεί, στο σημείο της τραγωδίας.

Εκατοντάδες μηνύματα για το χαμογελαστό παλικάρι, που σκοτώθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης, στη λεωφόρο Καλαμακίου. Ο Άλιμος θρηνεί.

«Δεν υπάρχουνε λόγια να περιγράψω το πως νιώθω τώρα δεν μπορώ να πιστέψω ότι έφυγες αδερφέ μου θα είσαι πάντα μέσα στην καρδιά μου Νίκος Μάκος Καλό παράδεισο αδελφέ.

«Να προσέχετε. Στους δρόμους παιδιά και πάντα να φοράτε κράνος».

28χρονος Νίκος Άλιμος τροχαίο

«Καλό παράδεισο μπρο μου… Θα μας Λείπει το χαμόγελό σου».

«Γιατί βρε Νίκο!!!! σου τα έλεγα κ δεν άκουγες!!!! Καλό παράδεισο!!!».

«Έφυγες γρήγορα Νικόλα… τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια σου….και σε όσους σε αγάπησαν! Πέτα ψηλά φίλε μου…».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ