Θανατηφόρο τροχαίο στον Άλιμο: Η στιγμή που ο οδηγός του Smart βγαίνει μόνος του από το αυτοκίνητο – ΒΙΝΤΕΟ

Σοκ έχει προκαλέσει το θανατηφόρο τροχαίο, με θύμα έναν 28χρονο, που συνέβη στον Άλιμο, το απόγευμα της Μ. Τρίτης (11/4). Το φρικτό τροχαίο συνέβη στη συμβολή της λεωφόρου Καλαμακίου με την οδό Νίκης, όταν, σύμφωνα με μαρτυρίες, η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο 28χρονος συγκρούστηκε με ένα Smart, το οποίο παραβίασε το STOP.

Άλιμος: Θρήνος για τον 28χρονο που σκοτώθηκε σε τροχαίο – «Νικολάρα, καλό ταξίδι» έγραψαν οι φίλοι του στην άσφαλτο

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που ο 28χρονος εκτινάχτηκε και κατέληξε μέσα στην καμπίνα του Smart, το οποίο στη συνέχεια τούμπαρε.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, κατάφερε και βγήκε μόνος του από το όχημα, πριν φτάσουν στο σημείο οι πυροσβέστες και τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με πληροφορίες του Notia.gr, ο ηλικιωμένος γιατρός έφερε ελαφρά τραύματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Άλιμος: Εικόνες – σοκ από φρικτό τροχαίο με θύμα οδηγό μηχανής – «Καρφώθηκε» σε καμπίνα αυτοκινήτου

Δείτε τη στιγμή που ο οδηγός του Smart βγαίνει μόνος του από το τουμπαρισμένο όχημα:

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που απεγκλώβισαν το άψυχο σώμα του νεαρού μοτοσικλετιστή από το αυτοκίνητο. Την σορό παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν όταν οι γονείς του 28χρονου έφτασαν στον τόπο του δυστυχήματος. Ο θρήνος τους, ράγισε καρδιές. Όλοι είχαν την ελπίδα ότι ο οδηγός της μηχανής θα κατάφερνε να κρατηθεί στη ζωή, όμως, όταν κατάλαβαν ότι η ελπίδα χάθηκε, όσοι βρίσκονταν στο σημείο βούρκωσαν.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, στη συγκεκριμένη διασταύρωση έχουν γίνει πολλά τροχαία, λόγω της παραβίασης του STOP.

Συγκλονίζουν τα μηνύματα των φίλων του 28χρονου

«Νικολάρα καλό ταξίδι 11/4/2023». Το αντίο στο φιλαράκι τους γραμμένο πάνω στην άσφαλτο με μία μεγάλη καρδιά. Αναμμένα κεριά, λουλούδια και κουτιά με μπύρες. Ο πόνος βουβός. Μηχανές να πηγαίνουν πάνω κάτω στην Καλαμακίου μαρσάροντας στη μνήμη του Νίκου Μάκου, ο οποίος σκοτώθηκε στα 28 του χρόνια με την αγαπημένη του μοτοσικλέτα. Όλη νύχτα, οι φίλοι του ήταν εκεί, στο σημείο της τραγωδίας.

Εκατοντάδες μηνύματα για το χαμογελαστό παλικάρι, που σκοτώθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης, στη λεωφόρο Καλαμακίου. Ο Άλιμος θρηνεί.

«Δεν υπάρχουνε λόγια να περιγράψω το πως νιώθω τώρα δεν μπορώ να πιστέψω ότι έφυγες αδερφέ μου θα είσαι πάντα μέσα στην καρδιά μου Νίκος Μάκος Καλό παράδεισο αδελφέ.

«Να προσέχετε. Στους δρόμους παιδιά και πάντα να φοράτε κράνος».

28χρονος Νίκος Άλιμος τροχαίο

«Καλό παράδεισο μπρο μου… Θα μας Λείπει το χαμόγελό σου».

«Γιατί βρε Νίκο!!!! σου τα έλεγα κ δεν άκουγες!!!! Καλό παράδεισο!!!».

«Έφυγες γρήγορα Νικόλα… τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια σου….και σε όσους σε αγάπησαν! Πέτα ψηλά φίλε μου…».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ